Cremele de corp Tesori d`Oriente – esența stării de bine

Mi se pare puțin nedrept să vorbesc doar despre cremele de corp Tesori d`Oriente când îmi plac și sprayurile și gelurile de duș și tot ce-am mai încercat și m-au învăluit în miresmele orientale și prețioase.  Este unul dintre brandurile mele preferate și este imposibil să nu am câteva produse Tesori d`Oriente prin casă. După cum am dat de înțeles la început, o să vă ademenesc cu seducătoarele și prețioasele arome orientale din cinci creme de corp.

Infuzate cu parfumuri condimentate, cremele de corp onctuoase se absorb rapid în piele. Fiecare dintre cele cinci creme din game diferite trasează pe piele povestea ingredientelor cu particule aromate, specifice unei regiuni de poveste.
După aplicare, pielea devine catifelată, îşi recapătă senzaţia de confort şi este învăluită într-o aură caldă de parfum, iar atingerile se confundă cu senzaţia de mătase datorită hidratării intense şi de durată, totul pentru o stare de bine.tesori

Crema de corp Tesori d’Oriente Floare de Lotus

Inspirată de delicata floare de lotus, crema de corp este luminoasă şi conţine fragmente de ape albastre. Este intens aromată şi îmbracă simţurile în note calde şi lejere ce călătoresc peste mări şi ţări. Cu fiecare utilizare, pielea devine mai fină şi mai hidratată, în timp ce se bucură de atingerea solară a tărâmurilor îndepărtate.

Crema de corp Tesori d’Oriente Smirnă (Mirra)

Exotic şi nisipiu, parfumul cremei de corp Mirra învăluie pielea în acorduri suave de smirnă şi şopteşte poveştile a o mie şi una de nopţi. Treptat, acesta dezvăluie relieful olfactiv al peninsulei Arabice, o aromă bogată, condimentată, uşor răşinoasă. Crema de corp cerne secretele deşertului pe pielea desfătată.

Crema de corp Tesori d’Oriente Hammam

Ritualurile de îngrijire ale Marocului au inspirat crearea cremei de corp Hammam. Îmbogăţită cu iconicul ulei de argan, crema hrăneşte în profunzime pielea, hidratând-o, redându-i elasticitatea şi conferindu-i o fineţe incredibilă. Aroma Marocului este transpusă în note de iasomie senzuală de Sambac, flori de portocal radiante şi clementine. O desfătare pentru simţuri.

Crema de corp Tesori d’Oriente Mosc Alb

Crema de corp cu mosc alb mângâie pielea cu aroma ambrată şi o acoperă cu textura fină a mii de flori albe. Aceasta hidratează intens epiderma şi îi restabileşte echilibrul, oferindu-i starea de confort. Aroma fină, dar intensă, răsfaţă simţurile şi creează un moment de evadare din rutina zilelor cenuşii.

Crema de corp Tesori d’Oriente Aegyptus

Creată în ţara Cleopatrei, crema de corp Aegyptus lasă pielea impregnată cu parfum lemnos şi condimente orientale. Aroma subtilă dezvăluie crini albaştri de Nil ce înglobează întreaga cultură a Egiptului. Fiecare atingere este o filă de poveste cusută cu aromele unei civilizaţii creatoare de frumuseţe.

Unele dintre creme le-am încercat dar aromele le cunosc la toate cele cinci și oricât m-aș chinui să-mi aleg o preferată, două, îmi este imposibil. E adevărat că fiecare are o poveste pentru că de unele arome chiar mă leagă amintiri și-mi sunt tare dragi.
Am cam uitat de hidratarea corporală în ultimul timp dar o să-mi reiau obiceiurile în curând, începând cu acest weekend când timpul liber îmi permite mai multe.

Spuneți-mi care este aroma voastră preferată? Sunt sigură că aveți sau ați încercat măcar un produs Tesori d`Oriente 😆 .

Comments (3)

 1. Liana Dotée

  Pana acum am incercat gelurile de dus cu lotus si pe cel cu mosc si mi.au placut in mod egal. Cred ca sunt cele mai parfumate geluri de dus incercate de mine.

  Reply
 2. Lory's Blog

  Am de la ei doar un parfumel si un deo. Cu hammam, interesant, insa nu persistent! E bun de avut in gentuta! 😀

  Reply
 3. Amy

  Miros bine si persista destul de mult, mai mult decat m-as fi asteptat avand in vedere ca sunt niste parfumuri ieftine. Imi plac, iar pana acum am avut ocazia sa incerc Hammam si Royal Oud Dello Yemen. 🙂

  Reply

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *