Noua generație de îngrijire hidratantă anti-îmbătrânire – Hydrabio Perfecteur SPF 30 de la Bioderma

Crema cu factor de protecție solară a intrat în rutina mea de îngrijire doar de câțiva ani încoace, din păcate 😐 . Și nu pentru că m-am documentat și mi-a intrat în cap faptul că razele UVA sunt cele mai vinovate de îmbătrânirea prematură a pielii și de pierderea elasticității, ci pentru că am pățit ceva pe pielea mea, cum s-ar spune. Pentru că era la modă și pentru că “ale tinereții valuri”, am făcut prostia să merg la solar în mod abuziv, eu având pielea albă și sensibilă. Și azi așa, mâine așa, m-am trezit cu o pată mică în obraz. Cum mergeam la bronzat, cum se accentua. E inestetică și mă deranjează destul mai ales că pe parcursul anilor a tot crescut iar pe lângă ea au mai apărut vreo 2-3. De aceea aplicarea zilnică a unei creme cu factor de protecție (obligatoriu peste 20) a devenit literă de lege pentru mine și ori de câte ori am ocazia, recomand și celor din jurul meu același lucru. Razele solare sunt foarte nocive și sunt prezente pe tot parcursul anului, chiar dacă ninge, chiar dacă plouă. Trec prin nori, prin geam, se reflectă în zăpadă și în nisip. Mi se face pielea de găină când aud: “acum iarna nu mai folosesc, nu are rost” 😯 . DSC09873 De vreo 2-3 săptămâni a intrat în rutina mea de îngrijire, crema Hydrabio Perfecteur SPF 30 de la Bioderma, o cremă hidratantă cu efect anti-îmbătrânire. Pentru că port machiaj zilnic și a mai fost și o perioada ceva mai rece, plus vârsta (30 în curând 😕 ), m-am confruntat cu zone ale feței extrem de uscate iar crema Hydrabio s-a potrivit la fix. Am știut că o să-mi placă imediat după ce am analizat eticheta. Sunt fană a produselor multifuncționale iar crema asta le are pe toate: este hidratantă, are SPF și e perfectă ca bază de machiaj.

Zilnic, poluarea, stresul și frigul afectează activitatea celulară a pielii. Aceasta nu mai reușește să genereze sau să rețină la suprafață apa de care are nevoie pentru a-și menține echilibrul natural. Astfel, devine deshidratată, sensibilă, lipsită de confort și fără strălucire.
Filtrele UVA/UVB din produs, asigură o protecție ridicată și previn îmbătrânirea prematură a pielii (SPF 30).  Vitamina E din compoziție protejează pielea împotriva stresului oxidativ și reconsolidează bariera cutanată. Mai rezistentă și mai protejată, pielea este mai sănătoasă și vizibil mai tânără, într-un mod durabil.

O folosesc atât seara cât și dimineața ca bază de machiaj. După ce o aplic dimineața aștept întotdeauna câteva minute să intre cât de cât în piele după care trec la BB cream sau fond de ten. Are o textură lejeră, se întinde foarte ușor și nu lasă peliculă grasă. Senzația de piele ce mă strânge (e în jurul ochilor de obicei) dispare imediat după masajul delicat iar tenul se simte aprope instant catifelat și proaspăt.

Rezultatul, o piele perfectă
Grație unei asocieri de pudre reticulare și perle, Hydrabio Perfecteur SPF 30 reduce ridurile și antenuează imperfecțiunile. Textura pielii este instant îmbunătățită, iar pielea devine mai luminoasă pe zi ce trece.
Dacă nu obișnuiți să purtați fond de ten sau BB cream, Hydabrio este alegea perfectă pentru că efectul de Rosy Glow lasă pielea netedă, catifelată și luminoasă.DSC09900DSC00149BiodermaLa baza soluției Bioderma, pentru pielea deshidratată, a stat Brevetul AQUAGENIUM®, un complex biologic ce stimulează capacitățile celulare ale pielii și o reînvață să genereze în profunzime apa de care are nevoie și să o rețină la suprafața, pentru a rămâne echilibrată. Pielea este reînvățată să se hidrateze singură pe termen lung.
Prin îndepărtarea celulelor pielii și prin reducerea treptată a îngroșării stratului cornos (stratul superior al pielii), acidul salicilic uniformizează și netezește suprafața pielii, redându-i strălucirea pe termen lung.DSC09880Un mare plus îl are și ambalajultubuleț alb opac prin care nu pătrunde lumina și nici microbii, datorită pompiței care asigură un dozaj precis și igienic. 
După cum am dat de înțeles la începutul postării, eu mă confrunt deja cu pete pigmentare cauzate de soare/solar și nu e deloc plăcut. Oricât corector aș aplica, tot văd pata aia acolo și tot timpul am senzația că îmi strică linia blushului.
Și pata aia o dau ca exemplu ori de câte ori aud pe cineva că nu are nevoie de SPF sau văd că nu conștientizează problema 😐 . Mai bine e să prevenim decat sa tratăm (dacă se mai poate).DSC09854Recomand cu încredere Hydrabio Perfecteur SPF 30 pentru că se adresează oricărui tip de ten și mai ales pentru că este o cremă multifuncțională: este hidratantă, are factor de protecție 30 și constituie o bază de machiaj foarte bună.

Lista de ingrediente o vedeți mai jos:DSC09885Se găsește în farmacii la prețul de 86 Ron/40 ml și are termen de valabilitate 9 luni de la deschidere.
 *Produs non-comedogenic și hipoalergenic.

Și dacă tot ați rămas cu mine până la final, sunt curioasă dacă ați încerca Hydrabio Perfecteur SPF 30 de la Bioderma și de ce? 😀 

Pe curând!

Comments (6)

  1. Patricia Luiza

    Doar lucruri bune aud despre crema asta 🙂 Si de acord, sunt atat de multe fete care nu constientizeaza pericolul cauzat de soare, eu inca ma zbat sa imi conving prietenele/mama sa foloseasca SPF tot timpul.

    Fashionably,
    Patricia
    http://www.wingsforliberty.com/

    Reply
    1. Federova

      Pff..stiu cum e. Aceeasi lupta o duc si eu. Pana si o prietena cosmeticiana am incercat sa o conving de SPF si nu prea mi-a iesit, oricat de cicalitoare as fi.

      Reply
  2. Lory's Blog

    Daaa si imi place tare mult! As fi in stare sa o cumpar cand s-ar consuma!!! 🙂

    Reply
    1. Federova

      Si eu am de gand sa o cumpar cand se termina asta, mi se potriveste la fix, ar fi pacat.

      Reply
  3. Daniela

    Mie imi place brandul in general, am multa incredere in el, ceea ce ma face sa experimentez si alte produse.

    Reply
    1. Federova

      E adevarat ca e brand de incredere, nu te contrazic deloc. Tot ce am incercat de la ei mi-a placut. Si copilului tot de la Bioderma ii iau cele necesare.

      Reply

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *