Machiaj simplu și colorat în 15 minute

De când mi s-a mărit colecția de machiaje cu produse de la Pupa Milano, m-am machiat zilnic și chiar mă gândeam la un moment dat că mi-e dor de o zi fără make-up 🙂 .
Nu știu cum s-a întâmplat dar fix în ziua de Crăciun nu m-am machiat deloc. Incredibil dar adevărat 🙄 . Cum m-am trezit dimineața, așa am rămas toată ziua, după ce m-am spălat pe față, evident. Am lenevit, am băut un vin fiert, ne-am uitat la un film și am făcut și o scurtă plimbare pe afară. Și m-am simțit foarte bine nemachiată.
Cu toate astea, prefer machiajul de zi cu zi, indiferent cât e de discret sau nu. Mă trezesc greu dimineața dar am grijă să-mi pun ceasul să sune mai devreme, special ca să am timp de machiaj, dar care să nu dureze mai mult de 15 minute. Respect tot timpul cam același stil, aplic baza (cea mai importantă), un creion rapid pe sprâncene, un fard – două pe pleoape, tuș doar la codițe, rimel, pudră, blush, iluminator și ruj. Când dispun de mai mult timp dimineața, mă complic puțin și cu creioanele colorate dar foarte discret. În machiajul colorat din poze am folosit cam tot ce am enumerat iar mai jos o să găsiți și denumirile exacte ale produselor. Sper să vă placă.
Bineînțeles că aștept orice păreri, sincere să fie. Dacă m-am decis să postez machiaje mai des decât o făceam de obicei, asta nu înseamnă că mă și pricep la capitolul ăsta. Accept deci, cu mare drag sfaturile voastre 😀 .3 2 4 8 1

Produse folosite:

Pentru bază: CC Cream Bourjois nuanța 34 în combinație cu fondul de ten Toleriane Teint La Roche Posay. Nu știu cât de bine e să combini 2 produse dar separat îmi plac ambele, numai că unul e mai închis și unul e mai deschis iar împreună formează combinația perfectă. Le folosesc de ceva timp și nu am pățit nimic. Ambele sunt pe terminate și sunt indecisă pentru următoarea alegere.
Anticearcăn: Make-up Studio care este preferatul meu din tot ce-am încercat până acum. Are acoperire medie spre mare dar mă mulțumește și cel mai mult îmi place că uniformizează, luminează zona ochilor, nu usucă pielea și nu lasă aspectul acela de piele prea încărcată.
Machiajul ochilor: Trusa Vamp Compact duo nr.011 și fardul mono Stay Gold! nr.004 aplicat în colțurile interne, ambele produse de la Pupa.
Pe pleoapa inferioară am aplicat foarte discret în colțurile externe creionul Easy Liner eyes 333 Pupa, un creion cremos într-o nuanța de mov ce scoate verdele ochiilor în evidență.
Sprâncenele le-am accentuat cu un creion de la Flormar, codițele de pe jumătatea pleoapei superioare le-am trasat cu preferatul meu Master Precise Liquid eyeliner de la Maybelline iar genele le-am curbat cu Pupa Vamp! Mascara.
Obrajii i-am sculptat puțin cu bronzerul Goddess Estée Lauder după ce am fixat fondul de ten cu pudra 05 Translucent Max Factor, iar la final am aplicat luminozitate pomeților cu Stay Gold! Highlighter 001.
Ahh, cum am uitat să adaug rujul la poză, așa era să uit și aici să amintesc de el și e păcat. Sunt de-a dreptul îndrăgostită de rujurile I`m Matte Lipfluid Pupa Milano iar pentru machiajul de față am folosit nuanța 072.

Pe curând!

Comments (18)

  1. Cris

    Super dragut machiajul, imi place mult movul pe care l-ai folosit 🙂
    Si nuanta rujului e super frumoasa :*

    Reply
    1. Federova (Post author)

      Ma declar indragostita de acel mov. In machiaj sunt ambele combinate dar prima nuanta de mov, adica aia din stanga trusei, cum te uiti la poza, e dementiala 😀

      Reply
  2. cherry queen dee

    si eu m-am machiat ceva mai mult in ultima perioada dar am un at motiv. supun la teste toate fondurile de ten pentru a face alegerea potrivita pentru machiajul de Revelion. :D:D

    imi place machiajul tau. e foarte fin si delicat si iti sta superb asa 🙂
    pupici!

    http://cherryqueendee.blogspot.com

    Reply
    1. Federova (Post author)

      Si ai gasit alesul?? Si eu sunt in cautarea unul fond de ten dar nu mai vreau sa fac iar colectie incercand unul altul si nici ceva ce-am mai incercat parca n-as vrea. Sunt indecisa. O sa ajung sa nu mai folosesc pentru ca nu mai am, mama mia :))
      Multumesc frumos, te pup!

      Reply
  3. Camelia

    Sa ai un an nou plin de culoare! 🙂

    Reply
    1. Federova (Post author)

      Iar culoarea sa fie sclipicioasa daca se poate 😀 , cat mai sclipicioasa.

      Reply
  4. Oana Alexandru

    Superb machiaj,ai un ten de vis <3.Te pup si iti doresc un 2016 SUPERB ca tine <3

    Reply
    1. Federova (Post author)

      Iti multumesc Oana! Un an magic si tie! Pozele au iesit bine din camera dar si machiajul ajuta foarte mult. N-am un ten perfect dar nici rau nu arata.
      Te pup tare!

      Reply
  5. Lory's Blog

    Si eu aleg ceva simplu pentru zilele cand merg la munca..adica de luni pana vineri! :))
    Daca am timp, aleg doua nuante de farduri, daca am dispozitie aplic ceva mai mult…uneori doar un fard, alteori doar creion sau tus…Depinde! Dar tot asa, prefer sa fie ceva rapid! 🙂
    Pupici

    Reply
    1. Federova (Post author)

      Pai ce sa facem daca dimineata e scurta. Eu abia ma trezesc dar de machiaj nu trec niciodata, nici macar cand sunt in intarziere. Trebuie sa dau eu cu ceva altfel nu ma simt bine :))
      Pup si eu!

      Reply
  6. Daniela

    Frumos machiajul, e foarte luminos! Un 2016 cel putin la fel de inspirat ca anul acesta!

    Reply
    1. Federova (Post author)

      Iti multumesc Daniela, asa sa fie! Un an frumos si tie!

      Reply
  7. Georgia

    Nuanta rujului iti complimenteaza pielea si arata de vis!
    Te pup

    Reply
    1. Federova (Post author)

      Thanks sweety! Pup!

      Reply
  8. Simona

    Esti superba, draga mea, imi esti draga de mor!!! 🙂
    Imi place foarte mult machiajul, asociez turcoazul si movul cu tine, arata minunat nuantele acestea la culoarea ochilor si a tenului tau.
    Eu am inceput sa pun un accent mai mare pe ten in ultima perioada de timp, cu contouring mai accentuat, nu stiu ce m-a apucat, dar ochii am inceput sa ii machiez tot mai simplu.

    Draga mea, iti doresc din tot sufletul sa ai parte de un an nou exact asa cum ti-l doresti tu, sa fii implinita pe toate planurile, sanatoasa si fericita. Toate gandurile mele bune se duc si catre familia ta minunata!! Te imbratisez si te pup cu mare drag! Imi e tare dor de tine! 🙂

    Reply
    1. Federova (Post author)

      Esti o scumpa, asa frumos vorbesti ca-mi ungi sufletul de fiecare data Simo 😀 . Ce dragut din partea ta sa asociezi movul si turcoazul cu mine..
      Sa stii ca imi place ce citesc pentru ca si eu am o slabiciune pentru conturing dar nu ma pricep si nici nu am ce imi trebuie. M-ar tenta si niste cursuri de machiaj dar nu am timp din pacate :(.
      Iti multumesc din suflet pentru urari si chiar sper sa fie un an bun, sa-mi indeplinesc macar cateva dintre dorinte. Aceleasi ganduri iti trimit si eu si va doresc fericire si iubire vesnica dar anul asta va doresc din toata inima sa va inmultiti 😀 , hihi. Nah ca am zis-o. Astept cu nerabdare vestea cea mare sa stii.
      Poate anul asta reusim sa ne vedem cumva, tare mult mi-ar placea.
      Te imbratisez si te pup tare!

      Reply
  9. Victoria West

    La multi ani draga Fede, si sa ai parte de tot ce iti doresti in noul an!
    Xoxo, Victoria

    http://fashionstylebeautyandmore.blogspot.ca/

    Reply
    1. Federova (Post author)

      La multi ani si tie Victoria! Asa sa fie, aceleasi ganduri bune iti urez si eu tie! Un an perfect sa ai!

      Reply

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *