Noutăți de la Elmiplant – Aqua Breeze

“Chiar dacă Bucureștiul de astăzi este ușor înnorat, tot la valurile mării ne stă gândul”.
 
Cam așa începe un mail primit astăzi de la o drăguță Olivia și în afară de faptul că are dreptate, m-a făcut să zâmbesc. Normal că îmi stă gândul la valurile mării pentru că tocmai ce terminasem de aranjat niște poze pentru următoarea postare, poze cu mare, plajă, costum de baie și…puțin soare. Așa am sfârșit mini-vacanța la mare și așa am început-o în București, cu vreme puțin cam înnorată. Nu a reușit să mă indispună deloc, micile bucurii mi-au menținut zâmbetul pe față. Știți voi: un colet nou, o cremă hidratantă, o fustiță înflorată, o bucățică de tort, pupici de bebelin, un parfum și o veste nouă, de ce nu? Aici voiam să ajung de fapt și mă grăbesc să vă prezint cea mai recentă lansare elmiplant, gelul de duș Aqua Breeze, care face parte din gama senses touch, lansată anul trecut.elmiplant

Gama de geluri de duş elmiplant senses touch diversifică ritualul de răsfăţ cu o nouă experinţă: Aqua Breeze. Călătoriile exotice şi seducătoare senses touch se îmbogăţesc cu o visare spumoasă, către ape marine cristaline, pline de energie şi arome revigorante.Elmiplant-Shower-Gels-Family-JPG-RGB

Aqua Breeze este atingerea fină şi fresh a spumei hidratante ce revitalizează pielea şi spiritual, trezind simţurile. Gelul de duş are la bază puterea algelor marine, recunoscute pentru proprietăţile tonifiante, fiind ştiute, în acelaşi timp, beneficiile pe care le dezvăluie acest cocktail de vitamine, proteine şi minerale marine cu efecte hidratante şi hrănitoare. Algele marine sunt un supliment de energie şi vitalitate, iar aroma fresh a gelului de duş are o acţiune reconfortantă, pentru un boost de stare de bine.

Noul gel de duş este îmbogăţit cu NUTRI MOIST, un complex avansat de hidratare ce combină puritatea ingredientelor naturale cu puterea ştiinţei, cu scopul de a preveni deshidratarea pielii, în timp ce păstrează aspectul catifelat şi sănăstos al acesteia.

Gama senses touch mai cuprinde următoarele variante:

  • Passion Mood – cu floarea pasiunii şi ulei esenţial de ylang ylang,
  • Freshen Up – cu acai berry şi mango
  • şi Calming Spa – cu frangipani şi ulei de argan.

Preţ: 9,11 lei/ 400ml

Testat dermatologic. Fără parabeni, parafine şi coloranţi.

M-am grăbit să vă spun noutatea pentru că am început să tresar când aud de Elmiplant. Folosesc în momentul de față o cremă pentru corp și una pentru ten, de care sunt foarte mulțumită și în curând o să vă povestesc despre ele mai pe larg.
Încă nu am testat gelurile de duș dar cu prima plecare la cumpărături, cu siguranță o să-mi achiziționez un exemplar. Nu știu ce o să-mi aleg dar cred că o să încep cu Passion Mood 😀 .

Pe curând dragelor!
Să aveți un weekend cât mai relaxant!

Comment (1)

  1. Lilian

    Sa ne facem drum mai curand la cumparaturi, nu ? 🙂 Pupici

    Reply

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *