Boho Chic Look

Zilele însorite au început să fie din ce în ce mai dese dar spre ghinionul meu, fix când e urât sau plouă pot să pozez și eu un outfit. Aș fi vrut să fac ședința asta în soare undeva în pustiu, cu un câmp verde în spate, eventual, dar totul a fost pe fugă în cel mai apropiat parc.
Am adoptat un look care îmi place și mă reprezintă în totalitate. Dacă aș găsi hainele potrivite cu siguranță m-aș îmbrăca așa mult mai des. Pantalonii palazzo trebuie să vină ceva mai largi jos dar după cum vă spuneam în postarea anterioară, am ales singura mărime care era disponibilă, adică 38. M-am riscat puțin pentru că în general port 40 iar materialul nu e deloc elastic. La lungime i-am rezolvat, am desfăcut tivul (noroc că avea rezervă) și l-am făcut ceva mai mic câștigând 2 cm foarte importanți.
Bluza în dungi se combină foarte bine cu imprimelul înflorat, pantofii cu toc mic au picat la tanc iar deasupra am preferat un vechi cardigan mai lărguț.3

Pantaloni/Pants Bershka: Kurtmann/HERE (salopetă din același material AICI)
Bluză/Top: AICI/HERE
Pantofi/Shoes: Milanoo/HERE
Cardigan: Oasap
Colier/Necklace: Choies/HERE, la cel mai mic preț posibil 1,91$
Accesoriu de păr/Hair Accessories: AICI/HERE

14DSC0983825cats

Ați abordat vreodată stilul boho chic sau măcar ceva apropiat?
Recunosc că îmi plac mult influențele hippie gipsy iar perioada asta e numai bună pentru fuste maxi înflorate și lookuri cât mai îndrăznețe.

Aștept cu drag părerile voastre.

Pe curând!

Comments (44)

  1. Signaturebymm

    Imi place tare mult look-ul asta si chiar mi se pare ca ti se potriveste de minune :D. Multa lume nu are curaj sa combine imprimeuri diferite, dar uite ca arata foarte bine impreuna :D.

    Cori from https://signaturebymm.wordpress.com/

    Reply
    1. Federova (Post author)

      Eu am vazut combinatii mult mai reusite decat a mea si ma refer tot la imprimeu floral si dungi. Chiar se vede frumos.
      Multumesc, pupici!

      Reply
  2. Georgia

    Foarte faina combinatia!
    Imi place mult si parul, sa ti-l mai ondulezi, arati ca o zana! :*

    Reply
    1. Federova (Post author)

      Nu stiu ce mi-a venit. Eram prin baie si mi-am adus aminte de niste bigudiuri mai vechi si-am zis ca sigur nu mai sunt bune la cat de mult mi-a crescut parul. Am probat unul, am pus si pe-al doilea si uite asa am ajuns sa pun tot parul :)). In cazul asta, noroc ca e rar altfel adormeam cu ochii in oglinda.
      :*

      Reply
  3. fashiondoctor

    nu e pe gustul meu, dar tie iti sta bine cu orice.pretty!

    Reply
    1. Federova (Post author)

      Multumesc Stela!

      Reply
  4. beatrice-bianca

    Look-ul e prea incarcat, nu iti sta rau, dar mie, sincer, si fara suparare, nu prea imi place. Tu esti frumoasa, dar look-ul e ”tziganesc”. Imi pare rau. Parerea mea.

    Reply
    1. Federova (Post author)

      Multumesc! Este cam incarcat dar mie asa mi-a placut la momentul respectiv si nu m-am simtit deloc tigancusa 😀

      Reply
  5. Miu Miu

    Arati minunat asa, imi place la nebunie cum iti sta cu parul ondulat si pantalonii astia :X Nu imi prea place cardiganul si parca pantofii, dar cui ii pasa? Tie trebuie sa iti placa.

    Kisses

    http://www.miu-miu.ro

    Reply
    1. Federova (Post author)

      Multumesc draga mea!

      Reply
  6. Catalina M.

    Din intregul outfit doar pantofii i-as schimba, insa draga mea, le-ai combinat perfect si arati excelent! Conteaza sa te simti tu bine si… crede-ma ca eu as aborda acest stil oricand!!

    http://www.chatediary.wordpress.com

    Reply
    1. Federova (Post author)

      Multumesc pentru complimente! Ce pantofi ai fi purtat tu? Eu as fi ales ceva cu talpa inalta sau toc gros dar pantalonii nu sunt suficienti de lungi pentru tipul ala de incaltari.

      Reply
  7. Irina Radu - Donighevici

    Cred ca parul tau este cel mai de efect accesoriu 🙂 Minunat!

    Reply
    1. Federova (Post author)

      Auci, ce compliment deosebit, ma faci sa rosesc 🙂

      Reply
  8. Madalina

    Imi place, doar ca as fi pus altceva in picioare, poate niste platforme. 🙂

    http://the-may-day.blogspot.ro/

    Reply
    1. Federova (Post author)

      Stiu ca ar fi dat mai bine, dar doar daca pantalonii ar fi fost ceva mai lungi. Am incercat si cand m-am vazut in oglinda am zis NU 🙂

      Reply
  9. Mihaela Pojogu

    Imi place exact cum e, insa daca as fi eu as purta o data doar cu bentita, alta data doar cu colierul. Si apoi de aici se pot face noi si noi combinatii. Pantalonii sunt foarte frumosi, nu am apucat sa-i vad pe site.
    pupici

    Reply
    1. Federova (Post author)

      M-am gandit eu ca e prea mult si colierul si bentita dar ma uitam cand la una cand la alta si nu-mi venea sa renunt deloc :)).
      Cred ca s-au dat repede, stiu ca am vazut mai multe marimi si pana am ajuns sa-i bag eu in cos, a mai ramas doar 38.
      Pup si eu!

      Reply
  10. Adina Meg

    ce-mi place chestia aia de par!

    Reply
    1. Federova (Post author)

      Desi te cunosc putin, simt ca ti se potriveste 🙂

      Reply
  11. beatrice bia

    Wowww,ce de comentarii am starnit! Limbaj de fashionista?!Imi cer scuze ca am folosit acest nepotrivit cuvant! Exista o un nou tip de limbaj- limbajul fashionistelor.Sunteti adevarate specialiste in lingvistica!Nu ai de ce sa te superi chiar deloc. 1. Tiganesc- NU m-a dus cu gandul la faptul ca e prea incarcat, desi e prea incarcat pentru gustul meu, pur si simplu acest cuvant mi-a venit primul in minte, pentru ca limba mea, materna, e limba romana. In plus, cuvantul ”tiganesc” figureaza in DEX, dar ce conteaza, se prefera englezescul ”gipsy” care nu apartine limbii romane… Saraca limba romana – care nu stie sa isi pastreze si sa isi respecte identitatea. Facebook-ul o violeaza. Nu mai stim sa vorbim romaneste, postam in englezeste..ca asa e ”cool”! Imi cer iertare inca o data. Beatrice.

    Reply
    1. Federova (Post author)

      Bety draga, dar pe facebook de ce esti “prietena” cu mine cu alt nume? Nu tu ai starnit comentariile pentru ca nimeni nu face vreo referire la tine daca observi. Sunt pareri despre lookul meu si atat, te-ai amabalat degeaba 🙂

      Reply
  12. Angela Donava

    Very pretty look!
    Have a nice day!
    Angela Donava
    http://www.lookbooks.fr/

    Reply
    1. Federova (Post author)

      Thank you!

      Reply
  13. http://frombeautywithlove.blogspot.ro/

    Foarte frumos; eu nu as avea curaj sa port o asemenea tinuta insa pe tine te prinde foarte bine

    Reply
    1. Federova (Post author)

      Nici eu n-as avea curaj sa ies asa in mall de exemplu 🙂

      Reply
  14. Bookish Style

    Imi place la nebunie cum ti-a iesit parul 🙂 Outfitul mi se pare usor incarcat, dar iti sta bine.

    Reply
    1. Federova (Post author)

      Multumesc frumos!

      Reply
  15. ColourMePretty

    Cum spuneam si pe facebook, in functie de gusturi poate fi considerat incarcat dar “tiganesc” sigur nu pentru ca ele nu au voie sa poarte pantaloni. Nici macar largi. Niciodata. Caracterizarea aceasta a inceput sa fie folosita pentru tot ce nu ne place, indiferent daca in realitate are sau nu legatura cu etnia in speta. Si cred ca domisoara sau doamna se putea rezuma la a spune ca nu ii place sau chiar ca i se pare urat daca simtea nevoia de extreme, insa termenul folosit imi pare cu inteles peiorativ.
    Singurul detaliu la care as renunta ar fi colierul si as fi pus niste botine negre cu platforma si toc gros daca pantalonii ar fi fost cu o palma mai lungi, in rest imi place mult. Coafura si accesoriul sunt perfecte pentru aerul boho al tinutei, nici ca puteai potrivi mai bine. Pantalonii vin mai bine decat imi imaginam cand am vazut marimea, ma asteptam sa fie mai stramti si de asta nu i-am comandat. Acum regret, n-or fi ei chiar palazzo dar sunt wide-legged in toata firea.
    Ti-am spus ca trebuie sa porti si la o rochie parul asa, ceva maxi, empire sau tot boho. Si nu uita ca atat timp cat nu sfidezi morala umbland in chiloti, ai dreptul si datoria sa porti ce te face fericita nu ce place tuturor.

    Reply
    1. Federova (Post author)

      Ramo, cum gasesti tu cuvintele potrivite intotdeauna. Ai dreptate, era suficient “Nu-mi place, nu ma reprezinta, e incarcat, etc”. Dar “tiganesc”? Nu suna deloc friendly 😛
      Acum regret ca am pus si coleirul, m-am gandit ca doua accesorii masive atat de apropiate ca distanta nu dau bine dar imi placea mult cum sta parul si cum se vede cu bentita si in acelasi timp eram super incantata de noul meu colier. Asa ca..graba strica treaba si n-am putut sa renunt la nici unul.
      Botine as fi preferat si eu in mod sigur dar pantalonii nu au lungimea potrivita ca sa dea bine cu ceva mai inalt. Exact cum ai zis si tu.
      Sigu o sa-mi mai fac parul asa, chiar daca e obositor sa-l fac si nu sunt tocmai comode bigudiurile 😀

      Reply
  16. AnneLise

    Mi se pare ca e un look prea incarcat cu lant in cap si colier la gat.Iar pantalonii te fac mai grasa decat esti in realitate pentru ca iti subliniaza soldurile proeminente.
    Clar pantofii pe care ii porti nu se potrivesc tinutei.
    Pantalonii nu sunt chiar atat de urati si cred ca mergeau mai bine cu o bluza nude si o pereche de botine negre.

    Reply
  17. Mihaela Bolea

    Îmi place tare mult modelul acestor pantaloni, dar și printul lor. Tu îi porți frumos! ♥
    Cât despre colier, îmi confirmă că este special! ♥
    Pupici, Fede.

    Reply
    1. Federova (Post author)

      Este special si va fi si mai si 😀
      Kiss Miha!

      Reply
      1. Mihaela Bolea

        Weekend cu bucurii de suflet și zâmbet cât cuprinde, dragă Fede! ♥

        Reply
  18. Ilda

    Fede, esti frumoasa si dulcica tare, are poveste tinuta ta, transmite! Apreciez faptul ca ai indraznit a combina toate piesele acestei tinute si a risca putin sa fie too much pentru ca efectul de ansamblu este unul chiar placut ochiului! Eu una asa consider…
    Arata foarte bine pantalonii si iti vin excelent! Combinatia printului lor cu dungile topului arata super, se echilibreaza!

    Pup, cu mult dor!
    Ilda
    Lavender Thoughts

    Reply
    1. Federova (Post author)

      Iti multumesc tare mult Ilda draga! Constienta fiind de combinatia too much, eu m-am simtit super bine purtand acest model de pantaloni care imi place la nebunie. Am indraznit dar asta nu inseamna ca m-as duce asa la mall, recunosc 🙂
      Pup si eu! Daca ai dor, vino pe la Bucuresti dar nu fara sa ma anunti, am inceput serviciul..

      Reply
      1. Ilda

        Poate pe altcineva, in alt context, ar fi putut arata too much in situatia de fata, in cazul tau, mie chiar imi place si nu gasesc cusururi! Se poate sa privesc subiectiv, fiindu-mi atat de draga! Apoi, de gustibus non disputandum! În plus, esti frumoasa atunci cand te simti bine cu tine insati iar la tine sunt valabile amandoua aspectele!

        Mi-e dor… la Bucuresti ajung pe 12 mai, la intalnirea organizata de Ani! Sa nu-mi spui ca nu vii atunci! Nu stiam ca ai reluat serviciul, sunt in urma cu toate pe-aici, la tine, la celelalte fete dragi din blogosfera! Dupa perioada cu probleme de sanatate, parca m-am rupt cumva de toate cele dar sper sa revin, pas cu pas! 🙂

        Pupicei, draga mea!
        Ilda
        Lavender Thoughts

        Reply
  19. Oana Alexandru

    Abea acum am reusit sa intru sa vad intreaga postare,am vazut doar frinturi pe ici pe colo.Frumoasa si indrazneata,tinuta ta te prinde foarte bine,pupicei <3

    Reply
  20. ''Bety''

    Totalmente gresit interpretat. Nu are deloc legatura cu etnia, Color me pretty. Puteam sa spun si altfel. Dar nu conteaza. NU era in sens peiorativ sau jignitor,nu. Daca aceasta etnie si-ar cunoaste in profunzime cultura, muzica, dansul, vorbesc de cele adevarate si de traditie, situatia ar fi alta… Daca spui cuiva ca esti tigan, e peiorativ?? Unii sunt mandri de asta. Artisti, oameni de cultura…
    De tigani ne e rusine, dar romanii cum sunt??
    Iata o tiganca – ei nu ii e rusine de asta :

    https://www.youtube.com/watch?v=AYzcL61PBok

    Arta pura !!!!!!!!!

    Mai sunt si alte exemple…..

    Daca tu te simti bine imbracata asa, e ok ! go on. enjoy !
    Doar se fii potrivita contextului care cere un astfel de ”dress code”. Limbaj de fashionista…ce mai..
    poate ca da , poate ca nu…

    Reply
    1. ColourMePretty

      Bety, daca nu ai folosit termenul cu inteles peiorativ atunci sa consideram ca i-ai facut un compliment datorita aprecierii pentru partile bune ale etniei? Scopul tau era sa transmiti ca nu iti place alegerea ei si, culmea, nu ai gasit alt epitet decat tiganesc. De ce? Nu mai cunosti alte etnii carora le sunt specifice tinutele incarcate? Sau incarcat insusi nu era suficient de explicit? Daca cele doua elemente se confunda, te rog sa imi arati definitia care pune semnul egalitatii intre ele. Cea care face o defavoare oamenilor aceia printre care se afla si artisti esti tu, te folosesti de termen pentru a caracteriza negativ ceva cand existau atatea alte moduri.
      Mie nu mi-e rusine de si cu ei, doar frica. Stii, locuiesc cu ei in cartier. Iti pot descrie intamplari de la tras de par, impins si injurat (de catre ele) la fracturat dintii (de catre ei).
      Si ce-i in neregula cu limbaj de fashionista? Nu ca as sustine ideea, nu am astfel de aspiratii, dar pur si simplu nu vad de ce trebuie blamata inradacinarea unor expresii intr-un anumit domeniu. Ce vreti sa vedeti pe un blog de moda, semiotica?
      Chiar nu am nimic cu faptul ca nu iti place tinuta, e normal sa difere gusturile. Doar ca puteai expune altfel opinia. Daca cineva ti-ar spune ca ai o tinuta tiganesca ti-ar suna bine? “Pledoaria” mea se incheie aici, cred ca intelegi de ce am reactionat.

      Reply
  21. ruxandra

    Buna!!! imi place tare mult tinuta pe care ne-ai prezentat-o , te prinde foarte bine <3 insa cel mai mult m-a impresionat felul in care ti-ai facut parul cu ajutorul bigudiurilor. De care ai folosit? :)) Nu ma las pana nu incerc si eu :))

    Reply
  22. Andreea Mihaela

    Cred ca toata lumea poate posta tonute cu stiletosi blugi boyfriend,sacou sau palton,dar nu oricine are curajul sa poarte si sa pozeze si ceva original,cum e tinuta ta.Toate elementele tinutei sunt super faine,doar pantofii i-as fi inlocuit cu tenisi cu talpa dubla.Parul tau este de vis!Ce m-a amuzat tipa aia cu comentariile ei,tare agitata cred ca e de felul ei:)

    Reply
  23. Victoria West

    Am si eu o pereche de pantaloni palazzo, de fapt este un overall cu spatele gol, de la Guess, un grena deschis, ii am de vreo 6 ani, dar pentru ca e o haina destul de dificila de combinat, i-am purtat doar de cateva ori pana acum — odata la petrecerea de ziua mea, alta data la o petrecere de revelion, alta data la un eveniment monden. Si, i-am purtat chiar in aceasta saptamana la serviciu, 🙂 ca mi-am adus aminte de ei ca stateau singuratici in garderoba nepurtati de mult timp, si i-am scos la suprafata. I-am combinat cu un sacou lung negru (cat sa-mi acopere fundul) si botine negre cu tocuri stiletto, ca sa-i mai domolesc putin si sa fie purtabili intr-o tinuta la serviciu.
    Te pup si sa ai un weekend frumos!

    Reply
  24. beatrice

    Nu, eu nu inteleg nimic, voi toate sunteti destepte si eu sunt contrariul :)))) Tiganii veritabili detin o anumita cultura. Pe mine nu m-ar deranja nimic, atata timp cat mi-ar placea tinuta. Orgoliul si ego-ul urla in voi.

    Reply

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *