Știați că Marilyn Monroe e Norma Jeane transformată de Max Factor?

Eu nu știam. Am aflat recent și mi s-a părut fascinant. Nu sunt și nu am fost fan Marilyn Monroe dar pot să spun că am avut o mică pasiune pentru ea într-o perioadă a adolescenței. Descoperisem în Spania un butic care avea multe produse ce promovau imaginea ei. Îl vizitam des pentru că îmi plăcea dar erau cam scumpe lucrușoarele așa că reușisem să-mi achiziționez doar o paletă de farduri sub numele de Marilyn Monroe și un portofel, ambele cu fotografia ei. Prietena mea, însă, era mai fascinată de ea, chiar îmi aduc aminte ca i-a luat luni de zile să citească o carte despre viața ei.Norma Jeane to Marilyn Monroe.Rights of Publicity and Persona Rights The...Marilyn Monroe este femeia care a marcat istoria cinematografiei în ani `40 și care, încă predomină în industria de beauty și fashion cu acel look fabulous: ten de porțelan, buze senzuale roșii, părul blond platinat și ochii conturați dramatic. Anul ăsta se împlinesc 80 de ani de când Max Factor jr. a deschis ușile studioului de make-up, locul unde se transformau persoanele de elită ale Hollywoodului printre care și bruneta Norma Jeane care avea să devină frumusețea blondă atemporală.

La 52 de ani de la moartea ei tragică, femeia plină de farmec va apărea pe tot parcursul anului în campanii publicitare ale marelui brand. E o decizie neobișnuită și o campanie îndrăzneață, zic eu, pentru că Max Factor ne-a anunțat că Marilyn Monroe a fost desemnată “ambasador global al frumuseții“!

De asemenea, tot în luna ianuarie, Max Factor va lansa #GlamJan, o încurajare a femeilor din toată lumea de a se transforma spectaculos și îndrăzneț prin machiaj la fel cum a făcut și Marilyn Monroe.

Abia aștept să văd ce urmează, o să vă țin la curent.

Pe curând!

Comments (11)

  1. Olivia

    Si eu abia astept sa vad ce urmeaza! Si abia astept sa vad campaniile publicitare. Te pup.

    Reply
    1. Federova (Post author)

      Mai curioasa ca mine? 😀
      Pup si eu!

      Reply
  2. Ilda

    Si eu consider interesanta si oarecum surprinzatoare alegerea lor! 🙂

    Kisses, Fede!
    Ilda
    Lavender Thoughts

    Reply
    1. Federova (Post author)

      Mda :). Sa vedem acum ce urmeaza.
      Pupici!

      Reply
  3. C.L.M.

    Iooooi, asta nu stiam! Credeam ca e Marilyn si atat!

    Reply
    1. Federova (Post author)

      Asa si eu 😀

      Reply
  4. Descude

    Happy name day, Ionela!
    Pupici multi

    Reply
    1. Federova (Post author)

      Multumesc draga Descude! :*

      Reply
  5. Manases Andrea

    Interesanta alegere. Intodeauna am fost fascinata de ea si mi se pare ca a fost una dintre femeile cele mai frumoase din lume!

    Reply
    1. Federova (Post author)

      Chiar a fost, se si vede :P.

      Reply
  6. Adina - Fashion Spike

    Un nose job perfect, mai ales ca a fost facut in perioda aceea… Oricum nu au avut de facut schimbari dramatice, ea era frumoasa si naturala dar machiata era perfecta.

    Reply

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *