Ținuta purtată la shopping

Am rămas cu obrazul lipit de geam ca un copil mic, ascultam o melodie în surdină și admiram cum vin spre noi fulgii de nea. Noaptea, din mașină se zărea o priveliște frumoasă,  mai ales în zone de pădure sau pe drum întins unde tot ce se vedea era liniștea și strălucirea zăpezii proaspăt așternută. De la căldurică totul pare rupt din basme dar contactul cu realitatea (și mai ales cu orașul) e greu de suportat.
Am ajuns acasă într-un târziu, mi-am terminat treburile de mămică și am deschis laptopul la poze cu outfituri. Aveam pregătită o ținută pe care am purtat-o săptămâna trecută într-o zi de shopping, friguroasă dar însorită. Și trebuie să recunosc că prefer mai mult frig și soare decât zăpadă și ninsoare.

Nu am plecat așa dezbrăcată de acasă, am mai avut un paltonaș deasupra dar l-am lăsat în mașină pentru câteva minute cât a durat ședința foto. Aveam multe magazine de vizitat în ziua aia și tocmai de aceea am lăsat toate tocurile acasă. Le-am dat concediu de Sărbători 😆 .
M-am simțit confortabil pe tot parcursul zilei, chiar dacă am purtat o cămașă no name tip body, care se prinde cu capse între picioare. La fuste strâmte, la ținute de birou sau pentru zile mai friguroase, mi se pare cea mai bună alegere, e chiar o invenție tare. Aveam astfel de cămăși și prin liceu dar capsele erau de nesuportat. La asta nu am probleme din fericire, plus că partea care nu se vede e din bumbac, deci nu sintetic = nu încinge. Forma gâtului rămâne atracția nr.1, îmi și place dar mă și avantajează.
Combinată cu jeanși albi Stradivarius și cureaua Pull and Bear mi s-a părut o alegere foarte potrivită. Asta e un stil casual care, pot să spun că mă definește bine. Puloverul, cureaua și jeanși sunt achiziții noi de pe Kurtamnn, le-am luat la lichidarea de stoc (care nu s-a terminat) la super prețuri. Toate 3 au fost în jur de 50-60 de ron cu tot cu transport.DSC05858_WEB kurtmann.pants_WEB DSC05865_WEB DSC05816_WEB DSC05820_WEB DSC05825_WEB

Pulovăr: Pull and Bear, Kurtmann
Curea: Stradivarius, Kurtmann
Jeanși: Stradivarius, Kurtmann
Ghete: Amiclubwear
Ochelari: Polaroid

d_WEB DSC05866_WEB
Aștept părerile voastre cu mare drag!
 
 Pe curând!

Comments (13)

  1. Gabriela Popescu

    Toate ținutele tale sunt atât de speciale! ♥ Îmi place foarte mult compoziția aceasta de asemenea. Să arunci o privire și peste ale mele când ai timp.

    Kisses,
    http://www.gabriela-popescu.com

    Reply
    1. Federova (Post author)

      Multumesc frumos!

      Reply
  2. Camelia Andrasescu

    Draga mea Fede, arati minunat! Imi place intreaga tinuta, iar pretul produselor este imbatabil. Si eu am renuntat la tocuri in favoarea unui mers sigur si confortabil. Te pup!

    Reply
    1. federova

      Azi vreau sa dau iar o raita pe Kurtmann, nici pe tocuri, nici altfel dar in pijamale :)).
      Te pup draga mea!

      Reply
  3. Victoria West

    La multi ani draga Fede! Sa ai parte de un an nou asa cum ti-l doresti!

    Reply
    1. Federova (Post author)

      Mulțumesc, la fel si tie draga Victoria!

      Reply
  4. lory

    esti superba…si eu am blugii acestia de la stradivarius

    Reply
    1. Federova (Post author)

      Multumesc Lory!

      Reply
  5. ColourMePretty

    Imi place cum iti sta in alb, acum si eu port din cand in cand chiar si all white desi inainte ma ingrozea ideea. Poti face o multime de combinatii cu jeansii si cardiganul, investitii “suculente”. 🙂 Vazusem un cardigan Zara tot pe Kurtmann, aceeasi culoare, dar ramasese doar L si nu eram sigura ca ar arata ok asa mare.
    Eu arat ciudat cu parul prins, insa intotdeauna il admir in jur. Nu mai e cazul sa zic ca e superba culoarea, ai paria ca e vopsit si are suvite.
    Am cateva camasi cu asa detaliu pe piept, era un magazin craiovean numit Santana care facea astfel de modele. Nu le-am mai purtat de ani dar uite ca mi-ai amintit de ele.
    te pup

    Reply
    1. Federova (Post author)

      De ce te ingrozea ideea de a purta alb, aveai impresia ca te face grasuta? Eu doar de-asta purtam prin liceu, ca sa par mai plina. Asa umbla vorba dar sunt doar mituri.

      Cardiganul meu e tot L, intentionat l-am vrut asa lalai. Daca vedeam la Zara sigur imi luam dar nu am vazut.
      Parul trebuia prins pentru ca era sarma fiind a doua zi dupa bigudiuri. Imi place si mie nuanta lui, chiar nu am chef sa ii fac nimic momentan. Nu stiu cum si de ce dar sunt multumita de el de prea mult timp si e chiar dubios.
      Te pup si eu!

      Reply
      1. ColourMePretty

        Da, mi se parea ca arat grasa. Acum dimpotriva, tind sa aleg mai mereu ceva alb. Tocmai mi-am luat de pe Kurtmann o fusta pencil Zara si o haina groasa Pimkie, ambele albe. Deja m-am gandit cu ce le port, mai ramane doar sa pacalesc pe cineva sa imi faca poze. 🙂

        Reply
  6. Ilda

    Superbissima lady! 🙂
    Fii atenta ca poza (ma refer la penultima) a surprins faptul ca mergi ca o felina! 😀
    Imi place tinuta si iti vine perfect! ma regasesc in acest stil!

    Puuupp, Fede!
    Ilda
    Lavender Thoughts

    Reply
  7. federova

    Ca o felina? :)) Mergeam atent ca sa iasa poza bine. Imi plac pozele facute in timpului mersului si ies bine cu greu :D.
    MUltumesc tare mult! Te pup!

    Reply

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *