Pantalonii potriviți pentru șoldurile late și accesoriul de păr care schimbă allura (warning! – Barbie look)

E cam lung titlu dar vroiam neapărat să ating ambele subiecte și să reiasă din el exact despre ce e vorba în postare.
Să le luăm pe rând.
Poate ați văzut pozele înainte să citiți postarea și vreți să mă contraziceți. NU vreau să spun că pantalonii 3 sferturi sunt cei care fac șoldurile late să pară mai mici, ci pantalonii cu talie înaltă.
Pantalonii evazați (dar nu exagerat de mult), cu talie înaltă și într-o singură nuanță (mai ales închisă) sunt de preferat pentru persoanele cu șoldurile late pentru că alungesc/subțiază corpul. Nu sunt eu o mare fashionistă pricepută ca să dau sfaturi și nici nu m-am documentat ca să garantez cele spuse dar cred că ține de simțul estetic și am dreptate. Cine vrea să mă contrazică e liber s-o facă în comentarii, le primesc cu mare drag.

Am forma corpului clepsidră, deci șolduri late (a nu se înțelege că mă plâng) iar de-a lungul timpului am descoperit ce mă avantajează și ce nu. De exemplu la pantalonii evazați cu talie înaltă (că tot am zis de ei) dar și la alte ținute, sunt obligatorii tocurile. Ele sunt cele care fac diferența, subțiază corpul și schimbă frumos mersul, postura.
Evit pantalonii cu talie joasă (mai ales strâmți), cu multe buzunare, aplicații sau largi în zona șolduri/fund.
Încerc să mă concentrez asupra zonei superioare prin accesorii: bijuterii, eșarfe, păr și-atunci atenția nu este captată de șolduri.
Pantalonii din poze sunt strâmți în talie (care e foarte înaltă), lucru îmi place pentru că mi-o scoate în evidență dar din păcate lungimea lor lasă glezna la vedere și accentuează disproporția. Este un model ales de mine pentru că mi-a plăcut, ceea ce înseamnă că nu țin cont de fiecare dată de toate aspectele și voit mai fac și greșeli.
Aș fi vrut să bag tricoul pe interior dar pantalonii sunt exagerat de înalți în talie și nu glumesc. Exact ca modelul de pe SITE.

Pantaloni/Pants: AICI/HERE 
Tricou/Skirt: Pimkie -se găsesc pe Kurtamnn la prețuri foarte bune
Pantofi/Shoes: Lovelyshoes 
Extensie păr/Hair Extension: AICI/HERE 
Cercei/Earrings: Choies 
Accesoriu păr/Hair Jewelry: Choies

Accesoriul de păr care schimbă allura/coafura. 
Nu mă gândeam că o să port așa ceva, nu am fost niciodată de acord cu părul fals deși am admirat pe unde am observat că e purtat cu bun gust și frumos. E vorba despre o extensie de păr cu clipsuri pe care mi-am comandat-o de AICI. Da, mai nou au și astfel de accesorii.
E ideală pentru fetele care au părul scurt și vor o schimbare radicală. Părul meu natural e cam la fel de lung ca extensia dar atașând-o în jurul codiței, s-a creat efectul dorit de “păr mult și des”, coadă bogată.
Extensia poate fi purtată normal, sub părul desfăcut sau așa cum am prins-o eu. Indiferent de cum e purtată, din păr merg făcute împletituri, coc mai stufos, dezordonat, etc – în funcție de preferințe. Nu se observă clisurile și atâta timp cât e o nuanță foarte apropiată părului natural, nu se vede nimic inestetic. În pozele în care am folosit blitz am observat că lucește puțin mai mult decât părul meu dar nici nu îl am foarte hidratat, recunosc.
Se încurcă puțin, e inevitabil, dar se piaptănă frumos ca un păr normal. Au căzut câteva fire din ea dar nu îngrijorător de multe.
Mie îmi place, purtată așa din când în când e altceva, simt că îmi schimbă allura și mă face să mă simt alt om. Cred că dacă aveam părul scurt, mă făcea extrem de fericită ;)).
Am nimerit nuanța dar am avut și emoții în privința ei pentru că ce am eu în cap e un mix de mai multe nuanțe de blond, șuvițe, plus natural ici-colo și chiar nu știam ce să-mi aleg.

Tot de AICI am ales un alt fel de accesoriu de păr, ceva ce n-am mai avut până acum și mă duce cu gândul într-o altă epocă. Am comandat-o pentru colecție, nu ca s-o port. E o bijuterie pentru păr, un accesoriu romantic și îndrăzneț.

Ce părere aveți despre părul fals sau accesoriile de păr? Purtați așa ceva?
Aștept cu nerăbdare părerile voastre sincere.
Weekend plăcut!

Comments (44)

  1. Dorina

    Eu nu mi-am dat seama ca ai extensii :)) Se potrivesc tare bine cu nuanta parului tau si arata natural. Imi place cum l-ai prins, iti sta tare bine!
    Nu as purta bijuterii de par, mi se pare potrivite doar pentru India, dar never say never, poate o sa-mi placa vreodata 😛

    Reply
    1. Federova

      Mie imi plac foarte mult accesoriile bijuterii pentru par dar cred ca ar trebui sa locuiesc intr-o alta tara ca sa le port linistita ;)). Iti dai seama cum as fi privita.
      Legat de extensie, ce sa zic? Nici macar prietenii mei cu care ma vad in fiecare weekend nu si-au dat seama :)). Are aceeasi lungime ca si parul meu si nu e mare diferenta. Pare ceva mai des, atata tot :P.

      Reply
  2. Cherry Queen

    imi place cum ai pus in evidenta pantalonii. 🙂 arata foarte frumos pe tine.
    accesorii de par folosesc, dar nu foarte evidente. 🙂 imi place ca extensia de par arata natural si efectul este unul foarte placut. 🙂
    pupici!

    Reply
    1. Federova

      Multumesc mon Cherry! ;))
      Arata natural dar sincer mi-a fost cam jena sa o port, mai ales prima data. Dupa ce am vazut ca e de neobservat, mi-a mai trecut ;)).
      Te pup!

      Reply
  3. Frombeauty Withloveblogspot

    imi place tinuta dar si accesoriile, insa pantofii sunt bestiali <3

    Reply
    1. Federova

      Multumesc mult! Sunt intr-adevar, e una dintre perechiile mele preferate desi imi fac buba daca merg mai mult cu ei :(. Au tocul foarte inalt si obosesc si piciorul.

      Reply
  4. fashion doctor

    Barbie, imi place tare mult!

    Reply
    1. Federova

      Multumesc draga mea!

      Reply
  5. Cu Lore

    Cat poti fi de frumoasaaaa! <3

    Reply
    1. Federova

      Yay, cat poti fii de draguta! :*

      Reply
  6. Kaiyo Aino

    Omg, imi place <3
    Chiar ca Barbie!

    Reply
    1. Federova

      Sincer nu am avut intentia sa abordez un asemenea look, mi-a picat fisa cu asemenarea dupa ce am vazut pozele :)).

      Reply
  7. Anonymous

    Draguti pantalonii!
    Ai putea sa-mi spui pentru incaltamintea comandata pe lovelyshoes.com si milanoo cam ce valoare aveau taxele de transport?…..
    Multumesc, Elena

    Reply
    1. Federova

      Multumesc Elena!
      Pe lovelyshoes transportul variaza in functie de greutatea comenzii. Poti sa simulezi o comanda fara sa o finalizezi si sa vezi exact care sunt variantele de transport, pentru ca sunt mai multe. De obicei o aleg pe cea mai ieftina dar nu e tocmai o idee buna. Spun asta pentru ca ultima data s-a pierdut coletul meu pe drum. Efectiv nu mi-a mai ajuns si il astept de o luna si ceva.
      Platisem in jur de 30$ transportul pentru o pereche de mocasini, un kimono si 3 coliere dintre care 2 erau seturi cu cercei :(. Multicel, stiu.
      Baga ceva in cos si treci la urmatorul pas, pana iti apare lista cu variantele de transport.

      La Milanoo nu am platit nimic pentru ca am comandat cu blogger program. Ca si client efectiv nu si nu stiu cat este. Dar te sfatuiesc acelasi lucru, sa simulezi o comanda.
      Si daca te hotarasti sa iti iei ceva de pe unul dintre siteuri ITI SUGEREZ sa le specifici sa iti scrie pe colet GIFT si sa nu treaca suma reala, ci una mai mica. Asta ca sa nu intampini probleme la posta vamala.
      Daca mai ai intrebari, sunt aici.

      Reply
  8. Adinna from Fashion-Spike

    Sincer, stiam ca ia par lung si bogat, asa ca daca nu ne ziceai ca ai extensii nu aveam de unde sti.
    Iti sta foarte bine.

    FASHION-SPIKE.blogspot.com

    Reply
    1. Federova

      Multumesc frumos! Este la fel de lung dar nu asa de bogat :P.

      Reply
  9. Mihaela Bolea

    Accesoriul acela de pus în păr arată minunat, cred că şi datorită faptului că ai o nuanţă deschisă a părului ♥
    Îmi place foarte mult ţinuta, alăturarea de culori, galbenul acela e superb, iar tu arăţi foarte bine! ♥
    Weekend frumos, Fede! :-*

    Reply
    1. Federova

      Multumesc frumos Mihaela!
      A fost un weekend superb, sper ca si al tau a fost la fel. Te pup!

      Reply
  10. Anonymous

    Imi plac pantalonii…culoarea e superba!
    Am vazut in celelalte posturi ca ai comandat o multime de perechi minunate de pe site-urile Milanoo si Lovelyshoes. Asa scump este transportul pe Milanoo?…imi poti spune ceva despre transport?
    Ai un bebe minunaat!

    Reply
    1. Federova

      Multumesc!
      Nu stiu ce sa iti spun despre transport pentru ca eu am comandat prin blogger program si nu am platit nimic. Simuleaza o comanda si vezi cam cat este. S-ar putea sa varieze in functie de produs/greutate. Nu sunt sigura.

      Reply
  11. Camelia Andrasescu

    Frumoasa tinuta ta! Imi plac culorile, sunt vii, puternice, cu personalitate! Ca si tine!
    Nu port par fals si nici accesorii de par! Mi se pare ca m-ar incomoda si nu am timp si nervi sa stau sa aranjez la ele. Dar imi place cum arata la tine! Pupicei!

    Reply
    1. Federova

      Multumesc Camelia, ce compliment dragut!
      Te pup!

      Reply
  12. Miu Miu

    EU am crezut ca e parul tau 😀 Iti sta foarte bine, desi chiar urasc extensiile in capul meu :))) Ii plac si pantalonii, culoarea e super frumoasa.

    Reply
    1. Federova

      De ce le urasti? :)) Eu chiar ma intreb cum pot sa poarte unele fete asa ceva, chestii prinse cu clipsuri. Mi-am pus-o cand am primit-o si cat m-am maimutarit prin oglinda simteam ca imi atarna capul. Asa, prinsa in jurul coditei mele nu e incomoda deloc.

      Reply
  13. Brina S.

    Gorgeous, love the colors 🙂

    Brina xoxo,
    SweetStyle

    Reply
    1. Federova

      Thanks Brina!

      Reply
  14. ChocolateFashionCoffee
    1. Federova

      Multumesc frumos Saci!

      Reply
  15. Anaivilo

    Ce faini sunt pantalonii! Chiar imi place croiala si lungimea si da, super potriviti cu tocuri!

    Reply
    1. Federova

      Nu sunt tocmai in avantajul meu dar imi plac, sunt diferiti de tot ce am avut pana acum.

      Reply
  16. Anca

    Forma clepsidra nu are soldurile late, ci relativ egale cu umerii si o talie foarte bine definita. Forma para este cea care are solduri late, iar tu cu siguranta nu te incadrezi aici. 😛 Nu-ti mai gasi defecte pe care nu le ai!

    Reply
    1. Federova

      Ma incadrez la clepsidra sigur, deci solduri late dar umerii egali cu ele. Si talie mica, evident.
      Forma para e cu solduri late si si fund extra bombat si trunchiul mai mic :)).
      http://www.frumusele.ro/poze/galerie/67-Rochia-de-seara–cum-o-alegem-in-functie-de-forma-corpului1.jpg
      Nu-mi caut defecte, am si scris ca nu ma plang. Si NU e un defect faptul ca am solduri late, chiar am invatat sa mi le iubesc :).

      Reply
    2. Andreea

      Ma bag si eu aici in discutie 😛 M-ai bagat in ceata cu schema respectiva, nu stiu ce fel de silueta am 🙁 Sa inteleg ca nu poti fi “clepsidra” decat daca esti f curvy? Credeam ca tine de proportiile … oaselor :))
      Ca tot ai recomandat pantalonii cu talie inalta pt solduri late (totally agree, la aceeasi concluzie am ajuns si eu ca si purtatoare de solduri mai proeminente), pt fuste ce croieli ai recomanda? 🙂 Eu le prefer pe cele “creion” scurte si cu talie inalta, sau cele “gipsy” de lungime medie, dar nu stiu sincer daca sunt cele potrivite.

      Andreea

      Reply
    3. Federova

      Curvy cred ca e undeva intre para si clepsidra, adica fundul mare, trunchiul potrivit, sanii potriviti si mijlocul definit (ex: J.Lo, Kim Kardashian, Beyonce). E ciudat si cu schemele astea. Clepsidra e cu soldurile mai proeminente (dar nu exagerate, gen eu) dar egale cu partea de sus – umerii, iar talia mai definita.
      Am observat ca imi sta mai bine in fuste/rochii creion sau cu talie inalta iar cele maxi, sau “gipsy” cum le spui tu, le ador :D.

      Reply
  17. alicee

    Wow! am crezut ca e parul tau, nu se vede deloc ca ai extensii. O sa imi iau si eu in viitorul apropiat!
    Accesoriul acesta ma duce cu gandul la lumea orientala. Categoric trece si el in cosul meu de cumparaturi!
    Ms de pont-uri

    Reply
    1. Federova

      Uite de-aia sunt eu atrasa de lumea orientala. Au unele chestii ale lor, de exemplu femeile poarta linistite o bijuterie pe cap ca nu le zice nimeni nici pas si nici nu sunt privite ciudat :).
      Extensia e chiar utila, mai ales cand ai un eveniment si nu stii ce sa ii faci parului scurt. Important e sa iti nimeresti nuanta si sa nu fie prea sintetica si sa se vada diferenta mare dintre ea si parul tau.
      Cu drag! :*

      Reply
  18. Loredana

    Cred ca acesta este outfitul meu preferat din toate 😀
    Iti vine foarte bine :*

    Reply
    1. Federova

      Wow, serios? Multumesc tare mult, inseamna ca incep sa “cresc” 😀

      Reply
  19. Allesandra

    Imi plac si pantalonii,insa pantofii sunt superbi !

    Reply
    1. Federova

      Multumesc frumos Alle! :*

      Reply
  20. Anonymous

    Forma clepsidra este considerata a fi ideala si da, soldurile sunt egale (sau aproape) cu umerii iar talia este subtire.Ce este mai bine sau mai frumos decat atat?
    Iar tu… solduri late nu ai. Imagineaza-te ca ai avea soldurile inguste…care ar fi proportia?… Atunci ti-ai fi dorit sa ai un trup feminin asa cum il ai acum; plus ca silueta ta nu arata ca ai fi fost insarcinata.

    Cat despre extensii, imi doresc tare mult si ma tot uit sa imi comand ceva. Decat din acelea lipite mai bine clip on sau cozi.

    Mihhaela

    Reply
  21. Miss Z

    Foarte de efect pantalonii! 🙂

    Reply
  22. Xcentrica byDeeaCodrea

    Pantalonii chiar sunt o adevarata atractie. Ii ador iar tie iti vin minunat. Arati ca o papusa, minunata tinuta, felicitari Federova :*
    http://www.xcentrica.ro/tinuta-de-septembrie/

    Reply
  23. Brenda Wood

    So beautiful!! I like your earrings and the pink shoes.
    http://www.wepromdress.com/black-evening-dresses-c-10_88.html

    Reply

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *