New Sites, new Shoes in my Life

Pasiunea pentru tocuri a existat întotdeauna dar nu am întrecut niciodată măsura, nu am fost/sunt genul care să investească prea mult în asta (cu mici excepții). Vara asta însă , m-am trezit că nu mai am unde să depozitez minunățiile înalte și colorate care ne fac mersul mai sexi și viața mai frumoasă.

Le ofer o postare specială ultimelor achiziții pentru că merită, pentru că au prețuri bune, sunt foarte calitative și total diferite de ce am mai primit până acum de la alte surse.
Siteurile de pe care am comandat au nenumărate modele: simple, colorate, sofisticate, cu toc gros/subțire, fără toc, cu talpă groasă, cu barete, decupați, de ocazii, de prințesă, până și cu fluturii am găsit :)). EN: Today I`m gonna show you my last pairs of sandals that I ordered from two newly discovered sites. I have dedicated them a specialpost because I`m very happy with their quality and the prices. Lately I prefer to order shoes online because there are many advantages and  the most important one is the diversity.

From Amiclubwear  I ordered 2 pairs of sandals and 2 swimsuits. The first pair I chose – blue high heels – ismore suitable for special occasions and I can say the quality is really good.

Amiclubwear mi-a înmulțit colecția cu 2 perechi de sandale și…2 costume de baie.
Prima pereche de sandale sunt mai de ocazie, albastre cu toc foartee înalt. Nu am avut șansa să le port undeva și nu știu ce se poate întâmpla după mai multe ore de stat în ele dar la ședința foto mi s-au părut destul de comode. Trebuie să mai lucrez ceva la mers pentru că nu e deloc ușor să fi la așa înălțime :D.
Pe laterale au un elastic tip șiret dar nu se strânge, doar se mulează pe picior.

Prețul lor/Price: 39.99 $
Se găsesc/Found AICI/HERE


The second pair has a green turquoise colour and I was thinking that is perfect for comfortable outfits and casual walks. 
Also, I like them because you can adjust the lacing for a perfect fitting.  
I was hunting for a while the 2 shown swimsuits. Now that I have them, I can say I’m in love, especially with the white one. The items arrived at my door well packed (from USA), after 2 weeks from the time I placed the order.

Cea de-a doua pereche pe verde turcoaz, este un model wedges pentru plimbări mai comode am zis eu. La spate au fermoar iar în față șiret, un mare avantaj pentru picioarele cu probleme care se umflă din când în când. Practic lărgești puțin șiretul și deja te simți mai comod.
După ce am traversat puțin centrul vechi m-am trezit cu o rană la piciorul drept, în spate sus, unde se termină fermoarul. Am pielea extrem de sensibilă dar bănuiesc că nu se va mai întâmpla dacă îi mai port o perioadă și-mi obișnuiesc piciorul cu ei.

Prețul lor/Price: 26,99 $
Se găsesc/Found AICI/HERE

Ambele perechi arată exact ca în poze: rigide și bine lucrate. Cred că sunt genul de încălțări care rezistă ani de zile.
Pe lângă sandale, mi-am achiziționat și 2 costume de baie. Nu știu dacă mai apuc să le port vara asta dar eu mi-am luat să fie acolo.
Coletul mi-a venit la ușă cam la 2 săptămâni și-un pic după ce am făcut comanda. M-am speriat când am deschis ușa și-am văzut un nene cu ditamai cutia în față: “aveți un colet din Statele Unite”, eu obișnuită cu China mea, am făcut ditamai ochii.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
The second site that I discovered is Milanoo, from where I got 2 new pairs of sandals and one golden watch-bracelet. I have chosen a monocrom model for casual and business outfits and I can say it’s really comfortable due to the heel shape. The second pair is more elegant and has a red color. Both models are made from leather and have a very good quality, as you can see in the shown pictures.

A doua descoperire este siteul Milanoo pe care probabil deja îl știți de la alte bloggerite sau de la postarea mea precedentă. Ce nu am specificat eu la descrierea sandalelor e că sunt din PIELEE.
Am reușit să le fac poze într-o lumină care redă toate detaliile de pe ele, impecabilitatea lucrăturii și finețea lor.
Am ales o pereche de sandale monocrome, negru cu alb și altele roșii. Până și eu m-am mirat de alegerea mea pentru că la mine în dulap se găsesc doar câteva chestii roșii iar încălțăminte roșie nu-mi aduc aminte să fi avut vreodată.
Sunt foarte mulțumită de alegerile făcute, sandalele sunt foarte comode iar tocul e perfect la ambele perechi. Am apucat să le port câteva ore și nu mi-au creat bătături sau alte răni. Calitatea se simte în picior.
Modelul negru cu alb sunt genul care se potrivesc unui outfit mai casual sau chiar business.

Prețul lor/Price: 35.99 $
Se găsesc/Found AICI/HERE.


I think that the red pair of sandals is the prettiest one and perfect for the more elegant outfits. I wore them once, and they felt very comfortable.

Sandalele roșii sunt ceva mai elegante. Au în față un plastic pe care l-am crezut incomod inițial dar chiar nu e cazul. Pe site m-a amețit și modelul pe verde care arată mirobolant :)).

Prețul lor/Price: 33,99$
Se găsesc/Found AICI/HERE

Tot de pe Milanoo mi-am comandat și un ceas brațară de efect.
Coletul a ajuns cam în 16 zile la Poșta Vamală dar a intrat în posesia mea, după lupte seculare și schimburi de mailuri și documente, cam în 26 de zile de la comandă.
Alături de produse am găsit un mesaj frumos de mulțumire pentru că am ales să fac shopping pe siteul Milanoo, plus o lavetă fină pentru șters ceasul cu un imprimeul tare simpatic – 2 schițe frumoase. Nu știu cât ar trebui să cred în coincidențe dar am considerat asta un semn. O să aflați și de ce dar nu acum.

I forgot to mention that the sandals are true to size: I wear 38 (7.5 UK). It was my first time ordering from Milanoo and Amiclubwear, but I had a good experience with both of them. I was pretty pleased with the shipping and I got everything I requested on time.I love to do online shopping because it’s easier and relaxing. The sites are very easy to use and the prices are decent.

How do you find my choices?

Am uitat să menționez că port mărimea 38 iar de pe Amiclubwear am comandat 7,5 (corespunde cu 38) și deși am avut emoții, s-au potrivit.
Iar de pe Milanoo am selectat mărimea 38 și se potrivesc.
Am avut experiențe plăcute cu cele 2 siteuri și asta mă bucură tare mult. Deja simt că am experiență și nu-mi mai este teamă să comand încălțăminte online. Vă sugerez să încercați și voi. Shoppingul online are multe avantaje: nu te deplasezi, nu cauți loc de parcare, nu pierzi timpul să probezi și este mult mai relaxant.

Cum vi se par alegerile mele sau care model vă surâde?

Comments (31)

  1. fashion doctor

    primele albastre sunt superbe. astept si eu un colet de la milanoo, tot astia rosii am ales.pupi

    Reply
    1. Federova

      O sa-ti placa, sunt extrem de comode si chiar frumusele.
      Am facut un outfit cu ele dar nu sunt foarte multumita de rezultat asa ca mai incerc o data in weekend :D.
      Astept interpretarea ta.
      Pup si eu!

      Reply
  2. Alice wonders

    Sandalele acelea monocrome sunt minunate, m-au dat gata! Mi-am cumparat si eu ceva asemanator ca aspect din Paris, dar pe un imprimeu foarte nebun – ma tot tin sa le arat pe blog. Abia astept sa vad o tinuta cu ele 😀

    Reply
    1. Federova

      Vaaai! Cum adica ca aspect din Paris?? Vreau sa le vad, urgent! Unde le-ai gasit? 🙁
      Daca te refereai la sandalele mele cu fraza de final, sa stii ca inainte de postarea asta am postat un outfit cu ele, cele monocrome.

      Reply
  3. Ana-Maria Tatucu

    wow, super sunt, cand apuci sa le porti pe toate?

    Reply
    1. Federova

      Chiar nu stiu, pe majoritatea apuc sa le port la poze si atat :)). Nu prea am unde sa ies pe tocuri cu bebe elf :)).
      Sa vezi cand incep serviciul cum dau din colt in colt. Numai ca acolo imi trebuie tocuri mai mici si mai simple asa :D.

      Reply
  4. Miu Miu

    Foarte frumoase primele, mi se par perfecte. Nu ma omor eu dupa verde, si nu cred ca as purta sandalute verzi, dar cine stie 😀

    Sa le porti cu drag pe toate,.

    Kisses and hugs

    Reply
    1. Federova

      Eu visez la pantofi turcoaz acum. Am vazut unii la Simona Vintagelook si m-au zapacit :(.
      Multumesc Miulet!
      Kisses!

      Reply
  5. ilda76

    Fede, am vazut postarea azi noapte/dimineata, la ora 4. M-am gandit ca suntem pe acelasi program lunatic! :)) Ca sa nu spun haotic!
    Cuvintele mi-erau sarace, imaginile si ideile ma bulversasera si mi-am zis sa revin cand trec fibrilatiile. Dar n-au trecut, am revenit cu ele! 😀 Mamma mia, sexy shoes, fiecare pereche imi place mult! Iar costumul de baie verde, e de bagat in boala! :)) Iti doresc sa le porti cu mare placere, draga mea, e o desfatare postarea asta!

    As adauga un avantaj al shopping-ului online: oferta diversificata!

    Pupicei, draga mea Fede!
    Ilda
    LAvender Thoughts

    Reply
    1. Federova

      Si tu Brutus? 😀
      Uneori pierd noptile cu blogul iar a doua zi trag de mine.
      Multumesc tare mult, abia astept sa port costumele de baie. Cel alb imi vine mai bine. Si cel verde e frumos dar nu imi vine cum speram.
      Buna completarea ta, nu stiu cum de nu m-am gandit la diversitate care chiar e nr.1.
      Te pup tare!

      Reply
  6. Alexandra Diana Catanoaia

    Frumusele sandalutele alb-negru de pe Milanoo, cele cu rosu, mi-ar fi placut mai mult sa nu aiba banda aia plasticata… iar cele albastre de pe Ami sunt foarte interesante… doar ca si eu port 38 si am comandat 7.5, dar una dintre perechi mi-e vizibil mare… cea de-a doua e mai ok… cred ca trebuia sa iau 7 la prima, probabil depinde si de model…
    Costumul crem e superb, la fel si ceasul, m-a tentat si pe mine <3

    http://www.newtouchofcolor.com/

    Reply
    1. Federova

      Nici mie nu-mi sunt foarte fixe dar eu chiar le prefer mai lejere pentru ca mi se mai si umfla picioarele din cand in cand. Da, cu siguranta difera in functie de model.
      Costumul e alb, cred ca lumina il face sa lara crem.

      Reply
  7. Mihaela Bolea

    Frumoase alegeri, să le porţi cu drag! ♥
    Toate cele 4 perechi de sandale sunt frumoase, în funcţie de ocazie, dar cea de-a doua, pe verde turcoaz – ar fi preferata mea, iubesc acea culoare! ♥
    Îmi place foarte mult şi ceasul! ♥
    Pupici, o nouă săptămână frumoasă! ♥

    Reply
    1. Federova

      Multumesc Mihaela draga!
      Si mie imi place culoarea aia mult, daca gasesc pantofi asa, sunt cea mai fericita :D.
      Te pup!

      Reply
  8. Carmen

    Sa sti ca habar nu aveam de Amiclubwear. Sunt tare frumoase sandalutzele albastre.
    Cat despre Milanoo…sa vad ca sunt mai calitativi.
    ..eu imi astept o comanda de la ei…sper sa ajunga cat inca le mai port purta :))) sunt tot sandalutze:P
    sa le porti sanatoasa draga mea. Te pup!!

    Reply
    1. Federova

      Mie mi-au ajuns destul de repede ambele comezi numai ca Milanoo a intarziat din cauza formalitatilor cu posta :/.
      Multumesc frumos! Pup si eu!

      Reply
  9. Jeannette

    I love the first Heels so much

    FOLLOW MY BLOG / Maybe we can follow each other!!!
    http://rimanerenellamemoria.blogspot.de

    Reply
  10. Eva Luna

    Sandalutele cu alb si negru imi plac mult de tot! ❤
    Si eu mai ma mir cateodata cand primesc colete de prin alte tari, fiind obisnuita cu made in china sau coreea :))
    O data am si intrebat: sigur e pentru mine? :))))
    Sa le porti pe toate cu placere! :*

    Reply
    1. Federova

      Pe mine m-a pus domnul curier sa semnez si am avut o ezitare. Adica era clar ca era cutioiul meu dar imi era ca imi cere si vreo taxa ceva si ma gandeam ca cine stie cat ma costa la asa gabatit :)).
      Primit si din USA, si repede, si la usa , nah…m-am panicat.
      Multumesc mult!

      Reply
  11. Carmen

    Nu sunt deloc fana shoppingului on line…mai ales la papuci.Daca nu probez,daca nu fac cativa pasi cu papucii respectivi,sa vad cum ii simt sicum ma simt cu ei,degeaba!
    Oricum,am o babănuială ca in cateva zile voi vedea o “invazie” a papucilor de mai sus pe mai toate blogurile de profil:-)

    Reply
    1. Federova

      Pai deh, ne inspiram una de la alta, cum altfel? Eu ma bucur ca inspir alta lume si recunosc ca si eu ma inspir de la altii. N-ai cum altfel.

      Reply
  12. camelia c

    Wow!Cati pantofi frumosi!Imi plac mult sandalele alb cu negru.
    Nu stiam de Milanoo.Am intrat acum.Au super multe produse.

    http://forthesakeofmakeup.blogspot.ro/

    Reply
    1. Federova

      Au produse foarte frumoase si sunt sigura ca majoritatea sunt de calitate. Inscrie-te la programul pentru bloggeri si vei avea ocazia sa “ii testezi” ;)).

      Reply
  13. Loredana Manciu

    Costumele de baie sunt foarte frumoasa!
    Sandalele imi plac primele…cele albastre si cele rosii! Desi rosu nu este o nuanta care se afla prin sifonierul meu.
    Sa le folosesti sanatoasa 🙂

    Reply
    1. Federova

      Costumele de baie aratau superb in poze dar pe mine nu stau tocmai asa, conteaza si forma corpului ce-i drept.
      Nici eu nu sunt o iubitoare de rosu dar astea chiar m-au cucerit.
      Multumesc!

      Reply
  14. Anonymous

    Da ti-ai luat ceva sandale,4 perechi si 2 costume de baie,sunt doar curioasa barter nu?Sunt frumoase sandalele albastre,cele rosii nu imi plac,iar costum crostetat nu am purtat pana acum,e transparent cel alb ca stiu ca e o culoare pretentioasa la plaja,cel verde mi se pare foarte frumos.

    Reply
    1. Federova

      Sunt colaborari, da. Cel crosetat nu e transparent, sutienul are niste cupe culoarea pielii si nu permit sa devina transparent iar peste bichini se pune fustita care la fel, nu permit sa iasa crva la iveala. Singurul dezavantaj e ca devine mai largut la apa.

      Reply
  15. Victoria West

    O perioada de dupa nasterea copilului meu nu am putut purta tocuri prea inalte, nu eram confortabila, dar acum am revenit pe tocuri si le ador. De cateva luni incoace port la serviciu numai tocuri inalte, nici nu imi mai place cum imi sta cu flats. Ani la rand pantofii mei cu toc au stat degeaba in dulapul meu de incaltaminte, ii purtam cand si cand, dar acum ii port din nou, in fiecare zi!

    Reply
    1. Federova

      Eu am suferit cat nu am purtat tocuri pe perioada sarcinii dar chiar nu puteam, ma simteam prea mare si grea si erau incomode. Plus ca mi se umflau picioarele foarte des.
      Acum recuperez cat pot, sa vezi cand incep serviciul :D.

      Reply
  16. Anonymous

    Buna! Eu am platit o gramada la ridicarea coletului comandat la milanoo…habar nu aveam ca se plateste si tva si taxe vamale…si cei de la fedex nu mi l-au dat pana nu am platit. Produsele 186 $ Transport 67$ + 11$ ulterior pentru trimiterea rapida(in urma a 5 ore de stres, pe chat, cu cei de la milanoo) + 90$ la vama (tva + taxe) Am concluzionat ca e cea mai mare teapa pe care mi-am luat-o in materie de cumparaturi …Sa platesc 1200 lei pt o rochie tip bandage si o pereche de sandale????
    Pacat insa ca atunci cand faceti articole care ne incurajeaza pe noi sa va urmam exemplul si sa avem incredere sa comandam, nu spuneti exact toate detaliile unei comenzi din afara UE…pacat ca a trebuit sa o traiesc pe propria piele in urma unui impuls de moment in urma articolului acesta al tau…si a nerabdarii care ma caracterizeaza…daca as fi cautat pe internet(asa cum am facut ulterior) as fi aflat de toate aceste taxe si cu siguranta n-as mai fi comandat..caci nu renteaza deloc…ca sa nu mai zic ca sandalele trebuie sa le duc la cizmar sa vad ce le poate face la niste barete care sunt largute si se vad urat, iar rochia am tras de ea sa o asez si s-a descusut ..in fine…trebuia sa o patesc ca sa ma invat minte cu shoppingul online….o mare pacaleala…si un mare stres…sa stai cu sufletul la gura “mi-or veni, nu mi-or veni?” + sanse zero de a recupera suma integral platita….In rest, esti o frumoasa si te felicit pentru faptul de a nu te limita la “a fi mama” si atat, cum fac majoritatea! Eu, tot mamica…!

    Reply
    1. Federova

      Draga mamico,
      in primul rand imi pare nespus de rau pentru toata pierderea ta si tin sa te cert la maxim pentru ca nu M-AI INTREBAT pe mine, daca tot te-am impulsionat eu sa comanzi. Cat iti lua sa-mi adresezi o intrebare??? Ai fb meu, adresa de email. La mail raspund aproape instant sa stii.
      Probleme am avut si cand mi-a ajuns coletul dar nu dau detalii aici pentru ca nu pot sa spun in gura mare ce-am facut de fapt ca sa scap de taxe. Posta in general ne rup cu tvaul asta la comenzile din afara, plus ca NE FURA colete in ultimul hal si tac si traiesc linistiti ca si cum nu s-ar fi intamplat nimic. Si asa cum ei fac din-astea, noi de ce sa nu le raspundem cu acceasi moneda? Ai gresit ca le-ai dat factura cu suma pe care ai platit-o. Atat iti spun. Data viitoare care probabil nu va mai fi, intreba mai mult sau mai bine spus, unde trebuie.
      La mine a fost vorba de o colaborare, produsele le-am primit cadou desi cei de la vama imi cereau factura incontinuu. Daca eu le-am primit cadou, de unde factura, din Honolulu?
      Am rezolvat-o in final dupa ce am intrebat si eu la randul meu la alte bloggerite care si-au comandat de pe siteul asta.

      Reply

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *