Noutățile de la The Body Shop

Se pare că sunt puțin în urmă cu știrile așa că nu vă supărați pe mine dacă vă anunț ceva ce știți deja după alte bloguri. Sunt o iubitoare a produselor The Body Shop și nu puteam să trec cu vederea și să nu notez pe blog ce se mai întâmplă prin grădina lor minunată.De curând am aflat că de luna asta a apărut în magazine colecția de rujuri sorbet: Colour Crush Lip Shine. Eu  m-am tot holbat la o nuanță de movuliu dar mă abțin. Dacă o cumpăr sigur nu am curaj să o port.

Tot de luna asta în magazinele fizice se găsește o nouă aromă în ediție specială  English Dawn White Gardenia, “parfumul unei grădini englezești sărutate de primele raze ale soarelui” și o gamă delicioasă de produse pentru îngrijire corporalăRaspberry. Scrubul de corp pare cea mai fină, rafinată și delicioasă dulceață de zmeură. E un MUST have!

Și cea mai șocantă apariție și noutate este Tea Tree Flawless BB Cream.
Recunosc că de ceva timp mă atrag mai mult BB-urile decât fondurile de ten și dacă mai promite și tratarea problemelor, cu atât mai mult. Consider că sunt mai lejere și mai potrivite pentru vară.

 Îmbogăţit cu miraculosul ulei de tea tree, obţinut prin Community Fair Trade din Kenya, acest BB cream cu textură ultralejeră acoperă şi vindecă tenul în acelaşi timp. 

Este disponibil în 3 nuanțe:  01 Light, 02 Medium, 03 Darktoate se adaptează perfect tenului.
 Un tub are 40 ml iar prețul lui va fi în jur de 39 ron.

Ați trecut pe la The Body Shop? 
Vă tentează ceva? 

Comments (4)

  1. FromMegwithLove

    noutatile cu zmeura suna foarte bine. ma tenteaza si dupa ce-am avut produsele cu afine, am ramas cu ideea ca mai vreu ceva de genul de la TBS… 🙂

    Reply
    1. Federova

      E delicios, trebuie sa-l incerci.
      Au oferte foarte tentante in ultima perioada, o sa iau si eu masuri :D.

      Reply
  2. Victoria West

    Ce mai faci Fede, sper ca etsi ok! Scuze ca n-am mai trecut demult pe aici. 🙂

    Tocmai citeam pe un alt blog despre aceste produse, se pare ca sunt foarte apreciate, n-am mai folosit demult The Body Shop.

    Te pup si sa ai o zi cat mai frumoasa!

    Reply
    1. Federova

      Sunt bine, multumesc de intrebare draga mea!
      Nu-i nimic, treci cand ai timp, stiu cum este.
      Voi aveti acolo TBS?
      Te pup si eu!

      Reply

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *