Evenimentul din weekend cu Mirela Niculai

Am rămas în urmă cu postarile dar am avut și-un motiv întemeiat și nu vreți să știți care e.
Am scris în postarea outfit de la începutul săptămânii trecute că o să vă povestesc cum a fost la evenimentul de sâmbătă – 2 noiembrie, organizat de Mirela Niculai

Am ajuns acolo alături de una dintre cititoarele câștigătoare Alina, am întârziat puțin dar nu așa de mult ca alte fete (care o să mă înjure acum). Glumesc, da?
Evenimentul a avut loc la ceainăria Prioritea, un loc foarte plăcut, retras și drăguț amenajat.
Am savurat o delicioasă limonadă cu mentă (aproape că îi uitasem gustul) și bomboane de ciocolată Heidi ♡.

Am revăzut și am cunoscut și alte bloggerite dragi mie, chiar și pe Mirela pe care nu am mai întâlnit-o până acum. Prima impresie: o fată prietenoasă și foarte zâmbitoare care transmite și emană o energie pozitivă atunci când vorbește.
Mă bucur tare mult că cercul meu de prietene și cunoștințe se mărește la fiecare eveniment la care particip.

În cadrul evenimentului au avut loc 3 prezentări de beauty:

 • Apiestetic, tratamente cosmetic – Tamina Pfeiffer, reprezentantă Apiestetic ne-a povestit despre tratamentele cosmetice și beneficiile produselor apicole asupra tenului  

Pe mine mă atrag foarte mult tratamentele cosmetice, mai ales când e vorba și de produse apicole.
De când m-am mutat în București sufăr din cauza faptului că nu am reușit să găsesc o cosmeticiană care să-mi inspire încredere și care să știe de ce are nevoie tenul meu. Greșesc puțin când spun că nu am găsit pentru că sinceră să fiu mi-a fost și frică să caut. Îmi pun în plan să mă programez undeva după care îmi fac scenarii și iar aman. Îmi lipsesc tare mult extracțiile lunare :(.
Tamina ne-a povestit cât de important este să ne îngrijim pielea din timp (din adolescență) și ne-a adus aminte să punem accent pe hidratare, factor de protecție dar să nu uităm de zona gâtului și a decolteului. Și aici m-a atins.

 • dr. Silvia Stănculescu-Vasalos – Metamorphosis Center – ne-a vorbit despre intervențiile chirurgicale estetic 

Eu recunosc: DA, m-aș opera. Nu știu unde dar până și operațiile estetice mă atrag :)). Când eram mai mică sufeream după un “suflet mai mare”, acum m-am potolit. Dar dacă mi-aș permite și aș avea ocazia, clar m-aș opera undeva. Mi-ar plăcea de exemplu să-mi fac șoldurile mai mici, e posibil? Menționez că aici e vorba de structură osoasă, nu de grăsimi :).
Și aș mai vrea și un lifting la buza superioară. Am întrebat-o pe dna doctor dacă face așa ceva pentru că nu am găsit mare lucru în căutările mele pe google.ro și m-a cam surprins răspunsul dânsei. În primul rând mi-a zis că nu e corect termenul ăsta de lifting (așa cum știam eu și citisem pe net) și că buzele se pot modifica prin mărirea lor cu diferite substanțe sau implanturi. Da, asta știam deja dar nu e ceea ce vreau eu de fapt.

 • Mirela Niculai – despre pigmentare cosmetică/machiaj semipermanent  

Nu numai că s-a ocupat de organizarea evenimentului dar Mirela a avut plăcerea să ne povestească și despre una dintre activitățile ei – machiajul semipermanent, pigmentarea cosmetică. Ăsta iar e un subiect de care sunt interesată dar prefer să aprofundez mai târziu, în mare vreau să spun că îmi place cum evoluează cosmetica, îmi doresc sprâncene frumos conturate din tatuaj dar toate la timpul lor.

(credit foto: http://www.stilfoto.ro/)
Au fost subiecte bine alese și potrivite femeii din ziua de azi spun eu, mi-a plăcut cum a decurs totul și cum ni s-au explicat toate nelămuririle.
La final nu știam cum să fug mai repede acasă (știți povestea – bebe mic – dozatorul cu lapte la mine, de-astea) dar cred că unele dintre fete au mai rămas la o vorbă bună.
Am apucat să îmi iau la revedere de la Mirela și să îi mulțumesc încă o dată pentru invitație, am făcut repede câteva poze și mi-a înmânat o punguță cu goodies.
Sunt încântată să testez în sfârșit o masca de păr de la Apidermin. Îmi doream cândva dar uitasem de ea :D.
M-am gândit să împart produsele cu voi dar vreau să mai adaug câte ceva așa că va trebui să aveți puțină răbdare. 

Mulțumesc Mirela pentru invitație și sponsorilor fără de care acest eveniment nu ar fi fost posibil: 
Ceainăria PrioriTea, Apiestetic, Make-up Magazine, Stage Line, La Roche-Posay, Max Factor, Salon Plazan, Cosmetic Plant, Complex Apicol Veceslav-Harnaj, Deja Vu Săpunuri Naturale, Beauty in the bottle, Heidi, Magazin Dacic Cool.


Pup tare!

Comments (5)

 1. Diana

  of, ce norocoase sunteti ca puteti participa la asa evenimente frumoase! in timpul lor, ganditi-va si la fetele care nu sunt din buc dar care si-ar dori tare sa fie acolo!

  Reply
 2. Papadiile Ruxandrei

  Mi-a facut placere sa te vad in carne si oase, esti la fel de frumoasa ca si in imagini. 🙂

  Reply
 3. Macy

  Un eveniment reusit asa mi se pare 🙂 ma bucur sa vad poze de la voi cum eu nu reusesc sa ajung avand in vedere ca e prea departe Bucuresti de mine, dar cum am zis ma bucur sa citesc si impresii de la voi si asa parca am participat si eu acolo 😀

  Reply
 4. coco

  foarte frumos, mi-ar fi placut si mie evenimentul si intalnirea cu tine!

  Reply
 5. ilda76

  Si eu sunt in urma cu toate (postari pe blogul propriu, lectura blogurilor fetelor care imi sunt dragi si multe altele)…Vazand ca ai postat, m-am bucurat intuind ca acum e totul bine, Fede!

  Ma surprinde sa aflu ca tu ai interveni chirurgical…De ce ti-ar trebui?! De fapt, e retorica intrebarea! N-o sa incerc sa te conving de contrariu.Noi, femeile, avem ideile noastre!:))

  Mi-a placut sa citesc despre eveniment! Reiese din fotografii atmosfera placuta, relaxa(n)ta in care s-a desfasurat.:)

  Pupicei si imbratisare, Fede!
  Ilda
  Lavender Thoughts

  Reply

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *