Invitație (concurs) la un eveniment de beauty

În ultima perioadă am avut parte cămai de surprize frumoase. Una dintre ele v-o dezvălui imediat.
Sunt una dintre norocoasele care a primit o invitație la un eveniment de beauty, eveniment organizat de Mirela Niculai ce se anunță foarte interesant datorită implicării ei și numărului pompos de sponsori.Evenimentul are loc în data de 2 noiembrie 2013, ora 11 la Ceainăria Prioritea (Str.Romulus, nr.41).
În cadrul lui vor fi 3 prezentări de frumusețe: 

  • Apiestetic: despre tratamentele cosmetice 
  • dr. Silvia Stănculescu-Vasalos – Metamorphosis Center: despre intervențiile chirurgicale estetice 
  • Mirela Niculai: despre pigmentare cosmetică/machiaj semipermanent 

Sponsorii fără de care acest eveniment nu ar fi fost posibil: Ceainăria Prioritea, Apiestetic, Make-up Magazine, Stage Line, La Roche-Posay, Max Factor, Salon Plazan, Cosmetic Plant, Complex Apicol Veceslav-Harnaj, Deja Vu Săpunuri Naturale, Beauty în the bottle, Heidi, Magazin Dacic Cool.

Sună bine, nu?
Altă surpriză este că 2 dintre voi, cititoarele mele dragi mă vor însoți la evenimentul respectiv.
Trebuie doar să-mi lăsați un comentariu cu numele vostru complet, adresa de e-mail și dacă vreți să-mi spuneți de ce vă doriți să mă însoțiți.
Numele celor 2 norocoase le voi publica pe 30.10 după ora 21.
Abia aștept să ne vedem! 
Mulțumesc mult Mirelei pentru oportunitate!
Later edit:
Fetele care vin cu mine sunt Alina Anghel și Ruxandra (Păpădiile Ruxandrei). Mirela o să vă contacteze în curând pentru alte detalii.
 Mulțumesc celorlalte fete pentru înscrieri!
     Pupici
 
Later edit 2:
Pentru că Ruxandra a mai fost aleasa pe un alt blog, sunt nevoită să aleg altă cititoare și norocoasa este Gramu Daniela.

Comments (16)

  1. Nia

    Eu vreau sa te insotesc! ^^ Nu doar pentru ca ma intereseaza subiectele ce vor fi discutate, dar si pentru ca esti o draguta. 🙂

    Reply
  2. georgiana georgy

    Ene Georgiana.Pentru ca sunt interesata de tot ce tine de beauty si mi-ar face o mare placere sa fiu alaturi de tine si de toti cei prezenti la eveniment.Lumea blogging -ului este atat de interesanta.E frumos sa cunosti fata in fata o persoana pe care o urmaresti zi de zi si simti ca deja o cunosti.

    Reply
  3. georgiana georgy
  4. coco

    offf, tare te-as insoti eu…dar nu se poate, din pacate! :(((

    Reply
  5. Mihaela Mih

    Daaa, si eu vreau sa merg. Sunt o mare bautoare de ceai si cititoare de bloguri de beauty. Te urmaresc de ceva timp, din umbra 🙂 Am aflat de ceainaria Prioritea de curand, dar inca nu am ajuns. Poate reusesc acum chiar la un eveniment de beauty. Plus ca pe 4 nov, e ziua mea. Pick me, pick me, Fedorova! 🙂 O sa-ti trimit datele pe mail, daca e cazul. Astept aici raspunsul tau. 🙂

    Reply
  6. Alina Anghel

    De ce vreau sa merg? Pentru ca pare un eveniment interesant, cu subiecte actuale si putin discutate pana in prezent, pentru ca este o placere sa petrec timp cu tine si pentru ca n-am ajuns inca la Prioritea. Nu ar fi dragut sa bem un ceai impreuna?! Pup

    Alina Anghel, alinamariaanghel @ gmail dot com

    Reply
  7. Juliet

    As vrea sa te insotesc pentru ca n-am mai participat pana acum la un eveniment de beauty organizat de blogerite si mi-ar face mare placere sa te cunosc ata pe tine cat si pe celelalte fete.

    Reply
  8. Ioana Nae

    Și mie mi-ar place să merg tot de dragul de a vă cunoaște pe voi, bloggerițele de beauty care veți participa la acest eveniment. Plus că aș avea nevoie de ceva deconectare de la rutina zilnică. E frumos timpul cu bebe, dar se mai simte nevoia și de o pauză :))

    Iartă-mă că nu am mai avut timp de comentarii, chiar s-au strțns multe postări unde aș fi vrut să-ți spun câte ceva.

    Ioana Nae, traistutacuzale@gmail.com

    Reply
  9. Anonymous

    as vrea sa particip pentru a afla noutati in materie de frumusete si ingrijire, pentru ca ma pasioneaza domeniul beauty 🙂 tudor andreea-tudor.andreea88@yahoo.com

    Reply
  10. DanaMakeup

    As vrea sa te insotesc pentru ca desi avem o frumoasa prietenie virtuala ( atat pe partea de beauty cat si pe partea de bebe) nu ne cunoastem personal…. tare as vrea sa profit de aceasta ocazie. Mi se pare un eveniment tare interesant si mai ales poti admira pe viu sprancenele mele repigmentate de Mirela.
    Te imbratisez cu drag.
    Dana
    gramudaniela@gmail.com

    Reply
  11. Orhidee9

    Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    Reply
  12. Papadiile Ruxandrei

    Un eveniment f interesant cu teme de actualitate, tentante pentru noi, pasionatele de ingrijire si frumusete. Mi-ar face multa placere sa te cunosc!
    Papadiile Ruxandrei(Stancu Oana Ruxandra)
    danaida_mail at yahoo punct com

    Reply
  13. Alexandra

    Mi-ar plăcea să te însoțesc pentru că sunt și eu bloggeriță și îți urmăresc blogul de mult timp. Ar fi frumos să ne cunoaștem la un eveniment interesant ca acesta. De Ceainăria Prioritea am auzit, n-am fost niciodată și îmi doresc să merg, mai ales că ador să beau ceai 🙂

    Alexandra Ilieș-Doleanu
    alexxandrailies@gmail.com

    Reply
  14. Hapi

    Daca as locui in Bucuresti cred ca numai partea asta mi-ar placea 🙂
    S-aveti fun!

    Reply
    1. Federova

      Deci ai prins gustul :P. Recunosc ca si eu. Stii ca inainte nu mergeam deloc la evenimente dar acum nu prea ratez ocazii. Bine azi ratez una dar chiar n-am ce face :(. Am ramas in urma cu treburile casnice :((.

      Reply
  15. DanaMakeup

    Multumesc draga mea 🙂
    Te pup

    Reply

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *