S-a spart pudra mea preferata si translucenta..

E vorba de o pudra Max Factor care am primit-o cadou anul trecut in Sephora dupa cumpararea unui produs cosmetic (nu mai stiu care). Am folosit-o destul de rar pentru ca nu prea sunt adepta pudrelor, dar imi placea, cu toate ca avea un miros dubios. Frumos miros, dar parca prea puternic pentru un produs cosmetic.
E o pudra translucenta (05) cu mici particule luminoase; nu are mare acoperire dar ofera un finisaj natural fetei si o mentine fara luciu cateva ore bune. Altele folosite inaintea ei parca imi incarcau tenul prea rau.

Un mare minus la acest produs este ambalajul…E sub forma de cutiuta rotunda, subtire si plata cu un capacel care nu se surubeaza, fiind gata oricand sa pice si contine un buretel de cea mai proasa calitate ever. Tocmai din cauza asta mi s-a spart (nu ma pricep la descrieri dar o vedeti in poza).
Nu stiu cum s-a intamplat ca mi-a cazut din mana stanga de la piciorul drept fix pe parchet :|. Noroc ca nu s-a imprastiat. Am incercat s-o tin asa crapata si s-o folosesc in continuare dar m-am trezit intr-o zi cu toata gentuta pudrata de a trebuit sa dedic o zi intreaga curatarii produselor intoxicate.

Si cum nu m-a lasat inima s-o arunc pentru ca era aproape intreaga am depozitat-o intr-o cutiuta curata de plastic cu capac ce abia se desface. I-am taiat buretelul in forma capacului ca sa nu se simta prea cu handicap si uite asa ma bucur de ea. Nu folosesc buretelul, in el doar impung pe dnul Kabuki cand am nevoie de pudra sau vreau pudra pe fata.
Nu stiu cat de bine am facut s-o depozitez, cu toate ca acum e mult mai ermetic inchisa…M-am blocat la ea si stiu ca tre’ s-o schimb ca e cam vechiuta dar nu stiu ce alta pudra buna sa-mi iau…daca aveti sugestii le astept…
Observati in poza cum a capatat o forma ciudata de mingiutze…O fi de rau?!

XOXO, 
              Federova… 

Comments (17)

  1. modniza

    este pudra mea preferata si nu o schimb cu nimic! xooo

    Reply
  2. A.M.

    o am si eu. asta vara mi-am luat-o pe motiv ca e translucenta, doar ca numai translucenta nu e 😐 pentru mine, desi sunt bronzata, e foarte inchisa. am ajuns s-o folosesc doar pentru contur.

    Reply
  3. miha.ela

    nu ma pricep, imi pare rau pt incident, stiu pt farduri ca le poti pune intr-un recipient sau la loc si cu un banut infasurat in fasa/ceva curat.. prin apasare il asezi la loc cu sau fara spirt pulverizat si dat la frigider. Poate functioneaza la fel.

    Reply
  4. Miss Z

    Pudra asta e si preferata mea 😡

    Reply
  5. Coconut

    Am auzit numai de bine de pudra asta. Eu nu prea folosesc, mai aplic uneori mineral glow de la elf.
    Foarte laudata e si pudra pulbere translucida Laura Mercie, asta daca vrei sa o schimbi si esti dispusa sa cheltui o suma mai mare pe un produs pe care zici ca il folosesti destul de rar.
    Sunt curioasa ce pudre bune mai stiu fetele.

    Reply
  6. Maia

    eu folosesc o pudra minerala de la sephora si mi se pare foarte foarte buna,nu are aspect de masca si si acopera foarte bine(ai si de unde sa alegi la nuante),nici nu costa exorbitant de mult(50 de lei)

    Reply
  7. Dariaa

    Si a mea sa spart cand aproape o terminasem.Am fost asa de dezamagita.Defapt toate pudrele la care am ajuns la “pab” s-au spart in final:|

    Reply
  8. Anca

    E cam vechiuta ptr o pudra insa cred ca s-a adunat ptr ca ea era menita sa fie “adunata”, dintr-o singura bucata. Eu am un fond de ten mineral ca sa face mingiute si nu e nici pe departe vechi.

    De ce nu iti iei aceeasi pudra daca iti place? 🙂 O varianta mai ieftina (si iubita de multi) ar Rimmel Stay matte powder sau Maybelline Dream matte powder.

    Reply
  9. RaLu

    Asa am facut si eu cu o pudra crapata, numai ca eu am si strecurat-o printr-o strecuratoare de ceai si a iesit pudra pulbere. Si mai apoi am descoperit ca asa pot combina nuante de pudre. Daca imi comandam pe net pudre, erau sanse mari sa nu mi se potriveasca nuanta, asa ca le spargeam si le dadeam prin sita (trebuia sa apas pe bilute sa se sparga bine) si iesea o pudra pulbere foarte fina, fara granule.

    Reply
  10. Madalina

    O pudra su-per-ba, atat de fina incat uiti ca ai aplicat-o, este YSL Eclat & Matite. Nu e translucida, dar face toti banii. Eu am luat-o din duty-free cu 33 EUR in aprilie si inca mai am din ea, in conditiile in care am folosit-o zilnic (doar 1 aplicare/zi, mai rar in week-end). Din pacate, pudra asta e vreo 230 ron in Douglas-ul nostru 🙁 Eu o voi recumpara cu siguranta cand plec din nou din tara. Ti-o recomand din suflet daca vrei ceva de calitate

    Reply
  11. Andreea

    Nu pot sa cred!!! Pisici,am aruncat aceasta pudra,acum doua luni de zile!!! Exact nuanta 05..Alta data le opresc si vi le arat pe toate 🙁 Pupici!

    Reply
  12. Federova

    A.M.,
    mie mi se pare destul de deschisa, poate nu e la fel 😕

    miha.ela,
    multumesc pentru sfatu, dar suna atat de complicat ce explici tu acolo ca nu am io rabdare de asa ceva. Prefer una noua in schimb ;))

    Mizz Z,
    ma bucur 😛

    Coconut,
    recent am inceput s-o folosesc de mai multe ori pe sapt, dar inainte o foloseam destul de rar. Nu as investi mare suma intr-o pudra pentru ca ma tine mult si se si invechieste, daca o arunc macar sa nu ma doara sufletul ;))

    Maia,
    o sa arunc o privire la ei, sper sa nu ma arunc aiurea :D. Multumesc!

    Dariaa,
    da, stiu cum e :|. Recent mi s-a spart un fard lila sidefat care imi placea, dar chiar nu-mi mai vine sa-l folosesc cand il vad asa..L-am abandonat intr-o cutie..

    Reply
  13. Federova

    Anca,
    stiu ca e vechiuta…o s-o schimb :D, dar n-as vrea cu una la fel chiar daca imi place. Vreau sa mai incerc si altceva.

    RaLu,
    e foarte interesant procedeul explicat de tine cu strecuratoarea, dar nu m-as risca. Adica nu e nici un risc, dar sunt putin exagerata cand e vb de produsele de baza alea unui machiaj. Am oroare si cand le tin prea mult deschise sau undeva la temp. ridicata, dar apoi sa mai sparg cu degetele pline de miliarde de microbi, s-o mai si strecur prin strec. dupa ce ar trebui s-o fierb, etc. Cata filozofie :)), chiar n-am rabdare. Ca am pus-o intr-o cutiuta curata si-am taiat buretelul in forma capacului a fost chiar simplu, nu a durat mult :P.

    Madalina,
    mi se pare cam scumpica. Mi s-a mai intamplat mie sa dau sume maricele pe produse din cauza reclamelor sau pur si simplu mi se punea mie pata pe ceva anume, dar nu mai vreau sa fiu asa. Mi-am promis ca ma controlez si nu devin o colectionara :D.
    YSL e o firma finuta care imi place, au ambalaje atractive si vazand cat de BINEEE arata pudra recomandata de tine sunt mari sanse s-o am :|.

    Reply
  14. Federova

    Andreeaaaaaaa,
    cum s-o arunci? La gunoi pur si simplu!?;))? Mie cand nu-mi place ceva pasez mamei, daca refuza urmeaza cateva prietene sau cumnata mea si-am scapat. Inseamna ca tie nu ti-a placut deloc…Te pup si eu!

    Reply
  15. Federova

    Fetelor multumesc mult pentru sfaturi!! Ciudat ca nimeni nu a zis nimic de pudra compacta Chanel care-mi placea mie intr-un timp…ciudat nu e, dar ma asteptam sa aud (vad) ceva de ea 😛
    Va pup tare! :*

    Reply
  16. LittleD.

    Am folosit si eu pudra asta o perioada foarte lunga de timp si incep sa ma gandesc sa apelez din nou la ea :D.
    Imi pare rau ca s-a spart, dar nu cred ca e o problema csa a prins forma asta.

    Te pup!

    Reply
  17. Ralu Ilut

    Nu am un raspuns, dar vad multe recomandari ,si tin sa recomand si eu pudra mea preferata: http://ladys.ro/ca8108-pudra-dubla-dynamic-catherine-arley-p-2741.html , pretul este de 10 lei , nu as fi crezut niciodata ca o pudra atat de ieftina poate sa fie atat de buna. eu o folosesc pe cea 01, culoarea mai inchisa o pun pe toata fata, si cea deschisa o folosesc pe ploape si pe pometi 😀 are particule stralucitoare, deci nu e mata.o seara frumoasa.

    Reply

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *