My nails wears “essence”

Suna ciudat titlul nu!?
Se mai intampla ca vorbind (cu voce) sa mai scot si cate un cuvant care sa nu sune a romaneste…intentionat nu chiar din greseala. Iar cand am inceput sa scriu pe blog mi-am promis ca nu o dau in engleza/spaniola/italiana sau alte limbi inventate de mine :)). Limba romana e atat de frumoasa si sunt chiar multumita sa fiu citita si urmarita numai “in romaneste”.

Promisune incalcata. Unele cuvinte sau fraze parca suna mai bine in alte limbi, se potrivesc in context sau pur si simplu dau o “alura” textului. Am I Right?! ;))…hai ca si voi aveti scapari :D.
Introducerea asta am facut-o ca sa va atentionez putin, sa nu fiti dezamagite cand vedeti titlul in engleza si postarea in romana. Am simtit ca suna mai bine si l-am lasat asa….My nails wears “essence”…:>

Azi am unghiutele mov simplu si am tinut neaparat sa va arat pentru ca este new entry in colectia mea de oje. Si am multe nuante de mov dar parca nici una nu e ca asta :D. Mica si dragalasa care a strabatut mult ca sa ajunga la mine. Daca o urmariti pe Andreea sigur stiti de brandul “essence” si daca-mi amintesc bine parca am vazut prin comentarii cat de ravnit si vrut in Romania este el. Si probabil va intrebati de unde mi-am procurat eu minunea..

HistoryAm castigat un concurs in urma cu cateva luni, aprilie sau mai parca, organizat de Andreea. Premiul meu a constat in 3 produse essence. Nu-mi venea sa cred…rar castig eu ceva, nu prea sunt norocoasa in astea. Am asteptat coletul mult si bine dar nu a ajuns la mine…e ciudat. Nu mi s-a mai intamplat pana acum sa nu-mi ajunga vreun colet. Am fost si-am intrebat de vreo 3-4 ori la posta, deja devenisem nesuferita asa ca am renuntat la un moment dat. Nu arunc vina pe Posta Romana si nici pe altcineva, prefer sa ma gandesc ca drumul Cehia-Romania e lung si cum strazile noastre sunt vai de ele probabil la unul din gropane coletelul meu a sarit in sant din caruta care-l transporta. A cazut in balta, apa l-a dus intr-un canal si din canal s-a scurs pe fundul unui rau, din rau l-a impins un peste in mare si tot asa…si zace acolo ca o comoara disparuta ce trebuia sa-mi apartina…asta daca nu l-o fi gasit vreo sirena si se “enjoyeshte” ea cu toate alea privindu-se intr-o oglinda huge si vintage de pe vremea Titanicului la care visez eu in tacere, cateodata… Hai ca am dat-o intru-un basm modern si incepe sa-mi placa :)).

Parca a fost blestem, castig si eu o data ceva si acel premiu nu ajunge in manutele mele, a fost nasol acel sentiment de neputinta, doar sa astept sa apara si nimic….si parca imi vine sa intreb de acel colet de cate ori merg la posta.

Andreea a simtit ca sufar desi nu mi-am manifestat niciodata pofta pentru brandul care l-am intalnit la ea pe blog…asa ca mi-a “re-cumparat” si retrimis premiul. Si desi l-a trimis recomandat de data asta am stat iar cu teama in asteptarea lui….dar ieri a venit postarita la usa si mi l-a adus. Cata usurare si bucurie…


Asa ca azi m-am mozolit in graba pe toate unghiile posibile ca sa va arat unul dintre premii. Celelalte doua sunt: un fard – metalic effect roz si un smokey eyes set. M-a nimerit bine Andreea, im plac nuantele foarte mult si chiar aveam pofta de roz pe ochi ;)).
 
Ar fi trebuit sa revin AICI cu poza facuta premiului dar am preferat sa scriu postarea asta.

Va las cu cateva poze, ma plimb putin prin casa :))…astept iar un colet si sunt nelinistita…am ramas cu sechele…
 

 Inelul face parte din colectia mamei, pare vintage asa si este din argint. L-am imprumutat putin doar :D…are piatra mov...

 XOXO 

P.S.: Nu uitat sa va inscrieti la giveaway, cine mai doreste click AICI!

Comments (16)

  1. beauty-s

    oja e fabuloasa 😡

    Reply
  2. modniza

    ce picioruse frumose!!!! si unghiutele! oja imi place mult! puuup

    Reply
  3. Federova

    Beauty-s ms! Si mie imi place 😀

    modnitza m-ai facut sa rad, ce compliment dragut :)) Multumesc! Pup si eu!

    Reply
  4. Camyutza

    Imi place culoarea ojei la nebunie!! In ultima vreme sunt obsedata de culoarea mov. 😀 Si inelul e superb! Pooop!

    Reply
  5. Let's make a diva

    e superba oja..imi place mult:Dsi inelul e superb

    Reply
  6. Raluca

    nu glumeste modniza..chiar ai niste picioare f frumoase! iar oja e dementiala..si inelul la fel

    Reply
  7. Sudessa

    suuuper oja…sa le folosesti cu placere !

    Reply
  8. Federova

    Multumesc fetelor! 😀

    Reply
  9. Andreea

    Sa le folosesti cu placere,ma bucur ca iti plac!:*

    Reply
  10. Butterfly

    Wow, ce inel frumos…cu oja ta mov mi-ai facut pofta sa imi fac si eu unghiutele mov, desi eu am o nuanta mai deschisa. Apropo de Posta nu stiu daca ai citit postarea de pe blogul “Diva de carton” cand a patit acelasi lucru cu niste mostre si apoi le-a gasit in sertarul postaritei cand facea reclamatie. Mare pacat ca exista astfel de oameni, sunt de acord ca sunt platiti prost dar nu este vina noastra si nu mi se pare corect sa recurga la gesturi din astea. Sotul meu s-a dus peste ei sa vada ce se intampla cu coletul pentru ca il astepta demult si a aflat ca e de 2 saptamani la ei dar nu l-a anuntat nimeni….

    Reply
  11. coco

    foarte frumusica pedi 🙂

    Reply
  12. Federova

    Andreea iti multumesc, chiar imi plac si le folosesc cu placere :P:*

    Butterfly, am citit postarea aia…mi s-a parut funny dar si trist, nu stiu cum as reactiona intr-o astfel de situatie, eu sunt mai impulsiva cateodata si actionez gresit fara sa gandesc…deci probabil ca saream peste ghiseu, aterizam in sertarul respectiv si-o ciufuleam pe cucuoana daca comenta ceva :)))….zic si eu acum :P.

    Ms coco!:P
    Va pup!

    Reply
  13. Anda Zelenca

    Ce nuanta superba!:X

    Reply
  14. Federova

    Ms Anda! 😀

    Reply
  15. Miu Miu

    ce oja frumoasa :X dar piciorusele tale imi plac cel mai mult :*

    Reply
  16. Federova

    :))) ms Miu Miu :*

    Reply

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *