Ceva practic – Nail Polish Remover Classics

Poate sunt eu in urma cu stirile si toata lumea stie de asta, dar e ultima mea descoperire si daca tot n-am vazut asa ceva prin blogosfera am zis sa vi-l arat si voua. E un borcanel mititel ce are in el indesat un buretel cu o gaura in mijloc, imbibat in acetona. 

E foarte util, practic si usor de carat. Se inchide foarte bine, fata de acele sticlute de acetona cu dopulet si capac peste – culmea, mereu mi-a fost teama cand aveam prin bagaje sa nu curga si de multe ori mi s-a intamplat chiar sa-mi curga. Eu am un borcanel mai maricel cu 65ml de produs in el, dar mami are unul micut ca de buzunar asa, e plecata in concediu si-l are cu ea normal, deci nu pot sa-l pozez ;)).

Cum se utilizeaza?
Inainte de folosire se  rostogoleste borcanelul cu fundul in sus (o data este suficient) ca sa se imbibe lichidul in buretel.
Se introduce degetelul inauntru, se roteste putin si in 4-5 secunde unghia e perfect curatata de oja. Imi place ca oja iese atat de repede si frumos.

Cand ma curatam normal cu acetona imbibata intr-un disc de vata trebuia sa frec mult si sa insist la cuticule si pielite, iar daca mai era si oja rosie sau o nuanta inchisa ma trezeam cu pete pe degete si iar trebuia sa ma iau la frecat cu un alt disc. Plus ca imi usca pielea de pe maini teribil de mult, combinatia de acetona din borcanel nu face lucrul asta probabil datorita glicerinei ce o contine. 
La degetele de la picioare nu l-am incercat dar daca ma chinui putin cred ca reusesc :)). Am noroc ca pe unghiile alea oja nu-mi sare deloc si nu le pictez asa de des ca pe unghiutele de la maini :D.

M-am chinuit sa citesc pe eticheta, si puricele e mai mare decat scrisul acesteia. E made in Turkey, contine Hydrating agents and Fragrance. 
Ingrediente: Dimethyl Keton (acetona), Water (apa), Glycerine (glicerina), Tocopheryl Acetate (vit E), Fragrance (parfum).
Tot pe eticheta am citit ca acest remover protejeaza unghia de breaking si de acea nuanta galbuie. Probabil vit E se ocupa de treaba asta dar cred ca e in cantitate mica fiind penultimul ingredient. Uitandu-ma la unghiile mele nu pot nici sa afirm nici sa infirm pentru ca eu le am de fel praf, in sensul ca mi se exfoliaza din cand in cand, se rup pe la colturi si sunt putin galbui dar doar in jumatatea de sus unde am avut gel de protectie acum cateva luni (o tampenie, stiu). Si tot timpul le port mici.


Acel lichid din borcanel era incolor, in poza se vede rozuliu de la nenumaratele mele utilizari. 
Il recomand, mie imi place foarte mult…
Poate fi obtinut si prin  metoda home-made, cu putina imaginatie, rabdare si tot ce aveti nevoie.;))

Pretul lui a fost 8 lei.


XOXO

Comments (18)

  1. A.M.

    ce fain! eu nu stiam de asa ceva. e muuult mai practic. multumim pentru informatie! :*

    Reply
  2. Cristina S

    Chiar interesant 😕 unde l-ai gasit? :*

    Reply
  3. Andreea♥

    Interesant! Nu stiam de existenta acestui borcanel.De unde l-ai cumparat? Kisses

    Reply
  4. Federova

    Cu placere A.M, ma gandeam eu ca totusi mai sunt persoane care nu stiu de el ;)). Si mie mi se pare mai practic.:P

    Cristina S mi l-am procurat dintr-un magazin gen hala, de accesorii, genti si cosmetice mai ieftine de la mine din oras ;))(Rm.Valcea)

    Reply
  5. Federova

    Andreea, am zis mai sus de unde 😛

    Reply
  6. Haine si Accesorii

    Asta mi-ar trebui si mie! 🙂

    Reply
  7. Miu Miu

    vai ce tareee….vreau si euuu:))) pupici

    Reply
  8. sev.makeup

    si eu am folosit o perioada asa ceva:D cand am fost in Turcia si am cutreierat toate magazinele alea:)) gasesti ce vrei acolo.Initial nu mi-am dat seama cum se foloseste,dar dupa cu drag imi stergem unghiile:)):*

    Reply
  9. Deia

    Vai. si eu vreau <3 E atat de tare 😀

    Reply
  10. Federova

    Pai cred ca in magazinele ce se aprovizioneaza din Turcia se gaseste si avem multeee in Romania, pe net nu am gasit nimic legat de el. Si poate l-ati vazut prin magazine fetelor, dar daca nu stim ce e nu punem mana pe el, io am aflat de el de la mami ;))
    pupici

    Reply
  11. unika

    vai de capul meu….ce chestie tare! o s apoprnesc si eu cutreeratul prin magazine turcesti, poate dau de asa ceva….pana a vedea pretul, ma gandeam ce faci cand se murdareste destul de urat buretele din interior, dar la 8 lei cred ca nu e problema mare…o zi buna.

    Reply
  12. Cristina

    nici eu nu stiam de el. ma apuc sa-l caut 🙂 ms

    Reply
  13. Federova

    unika, nu costa mult intradevar iar eu il am cam de o luna si inca nu e nevoie sa-l schimb. Si-mi pictez unghiile de 2-3 ori pe saptamana.

    Cristina, trebuie sa se gaseasca undeva, eu stau intr-un orasel mic si-am dat de el, tu ca stai in Bucuresti e altceva ;))

    Reply
  14. Americanca

    Daaaaa, imi place tare mult noua inventie. Am descoperit-o si eu luna trecuta. Eu am gasit in varianta fara acetona. Si cutiuta mea are un burete cu 3 gauri 🙂 Nu stiu de ce tocmai 3. Imi place tare mult din aceleasi motive pomenite de tine mai sus. Mereu varsam sticla cu acetona prin casa. Mare pacat ca nu pot sa folosesc produsul si pentru unghiile de la picioare 🙂

    Atunci cand calatoresc mai cumpar servetele imbibate cu dizolvant de unghii. Curata si ele foarte bine, insa sunt un picut mai scumpe.

    Reply
  15. Federova

    Poate are 3 gauri ca sa poti baga 3 degete o data :)). Pentru calatorii exista o varianta si mai mica asa ca o s-o prefer pe aceea :P. pups

    Reply
  16. AnaCrisa

    ce tareee…eu nu stiam de asa ceva…bine ca am aflat ,o sa-l caut prin magazine

    Reply
  17. Girl Pearl

    Am testat si eu o astfel de acetona la o prietana si pot spune ca mi-a placut foarte mult. Nu tin minte de la ce firma era, insa singurul dezavantaj era la ojele cu nuante mai puternice, gen:rosu, negru, albastru, deoarece nu indeparta foarte bine oja pe la colturi. pentru nuante pale este idealaaa.
    Sa o porti cu placere.

    Reply
    1. Federova

      Eu mai am si acum pe acasa un borcanel, l-am cam abandonat pentru ca nu prea ma mai ajuta, asa cum ai spus si tu, se indeparteaza greu ojele cu nuante puternice, ca sa nu mai vorbesc de cele cu sclipici. Nici vorba de curatare completa si rapida.

      Reply

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *