“Favoritele lui aprilie”

Si nu o sa ma refer strict la cosmetice cum am vazut in alte postari ce mi-au facut pofta de postarea asta ;))…Luna aprilie a fost prima din primavara pentru mine, si ea e favorita deci, plina de culori, de flori, de natura noua, agitatie, sarbatori, dimineti cu ciripit, soare cu dinti, piele zgribulita, emotii, week-end la Roma chiar in ziua mea de Florii, cadouri, amintiri, mese in familie siii….alte favorite legate de blog…;))

Ingrijirea pielii si a parului:
Masca Kallos care imi place foarte mult si e favorita mea in fiecare luna nu doar in aprilie, chiar daca imi face parul mai fin decat il am si nu-i da volum nu ma pot despartii de ea. Recent intentionam sa incerc ceva de la Natura Siberica, dar parca nu ma lasa inima…nu inca ;)).
Deodorantul Infasil e cumparat din Italia si nu stiu daca exista si la noi. E transparent, nu lasa absolut nici o urma si are un miros super fresh si racoritor.
Demachiantul Bioderma care pare o apa chioara :)) sau ma rog….este de fapt o lotiune micelara :P. Demachiaza bine, curata delicat si nu-mi usuca tenul, mi-ar fi placut sa aibe ceva miros parfumat :D.
Peeling exfoliant pentru ten uscat si normal Natura Siberica. Nu mi se pare ca revigoreaza instant asa cum scrie pe tub, dar reclama e reclama, la mine functioneaza v-am zis :))…Am folosit produse care mi-au lasat fata si mai fina decat mi-o lasa el (masti) deci nu e asa grozav dupa cum e laudat, dar merge, doar e singurul exfoliant de fata care il am. Imi place cum miroase si consistenta lui care pare comestibila, parca ar fi Activia cu germeni de grau, sau iaurt cu tarate (taratze).:D
Uleiul de argan pentru hidratare care il folosesc seara de seara. Am postat despre el aici, nu mai e cazul sa-l laud pana maine. ;))
Untul de corp Fennel cu extract de shea. Nu e chiar favoritul meu, dar luna asta mi-a placut aroma lui si se potriveste pielii mele momentan, mai am putin si-l termin.
Scrub de picioare The Body Shop…exfoliaza, relaxeaza, e super racoritor si mentolat. 
Parfumelul Burberry, The beat…cu aroma lui moderna si feminina…
Cosmetice:

Fond de ten Bourjois. L-am cumparat pentru ca era ultima fitza :)), foarte laudat si dorit..eram curioasa deh. Nu mi-a placut deloc la inceput, dar m-am adaptat. Nu ofera mare acoperire in comparatie cu altele folosite de mine, pare a fi o crema care intra in piele, nu incarca tenul deloc si il face sa para natural.
Rimelul Telescopic, Loreal….sunt fidela lui, m-am convins.
Super Liner Loreal, brown crystals. Merge bine la ochii verzi, blonde…ajuta la crearea unui look natural si simplu. E tip carioca ceva mai moale, foarte usor de aplicat.
Ruj Sephora, o nuanta de roz deschis sidefat.
Glosul Guerlain. Nu pare asa spectaculos, dar mie imi place mult, hidrateaza foarte bine, se mentine doar pana mananc ceva sau dau pup evident ;)). E o nuanta de care nu ma mai satur, un roz foarte fin si natural – KissKiss 867.
Bronze Goddess by Estee Lauder, nuanta peach putin sidefata care imi place la nebunie, luna asta ne-am indragostit si am uitat ca mai exista si blush-ul….. 😀
Fardul mac [singurul meu fard mac defapt ;))], cel mai frumos albastru care l-am gasit vreodata (freshwater) :X…M-am machiat divers luna asta, nu l-am folosit doar pe el, dar el e favoritul, a castigat ;)). Poate prind curaj si-mi fac un machiaj cu el sa vi-l prezint mai profund :D. Merita. 😉
Balsamul de buze bon bon, nu ma lasa in nici o noapte, are grija de buzele mele 😛
Eyebrow Ruby Rose, imi aranjeaza sprancenele cat de cat, nu-mi place sa exagerez…e o nuanta petrol mai mult.
Creionul verde Ada care imi accentuaza ochii de cate ori am chef de asta ;))
Eyeliner-ul Maybelline, negru…e carioca, perfect pentru mine.
Primerul de ochi din trusa Too Faced, e singurul incercat pana acum si sunt multumita de el, unele farduri chiar nu se aseaza cum trebuie in lipsa lui.
Accesorii:
Setul care l-am primit de la verisoara mamei chiar in aprilie, un set vintage cu varsta…are in jur de 10 ani, cam greut de asortat cu garderoba mea, dar imi place foarte mult, in special inelul, a fost dragoste la prima vedere, desi nu prea ma atrag chestiile vintage, in general.
 Bratara mea preferata jumatate briz-briz-uri si jumatate “perle”. Am asortat-o cu cerceii din imagine, deci nu sunt set…imi plac bijuteriile finute cum sunt acei cercelusi…:P


Inelul de care ma intreaba toata lumea….Sunt doua unite intr-unul, unul e cu pietricele si celalalt cu un pietroi :)), toate transparente…are un design foarte dragut si e argintiu…luv it!


Asii mei, sper sa nu-i mai uit la nici o partida de poker, poate imi poarta noroc ;)). Au fost cadou de la cumnatica mea.


Lanticul cu medalion ac de siguranta si cerceii din siraguri metalice, nu sunt foarte favorite dar le-am cam purtat luna aprilie.
Pup toate cititoarele mele si va doresc un Mai superb! 😛

Comments (7)

  1. Blossoms

    Si mie imi place mult de tot demachiantul Bioderma 😀
    Vezi ca fardul MAC are un alt nume cu siguranta, A35 este doar un cod. Mie imi pare ca ar semana cu Steamy, dar oricum, uita-te pe stickerul acela de pe cutiuta si acolo va scrie culoarea lui 😀

    Reply
  2. Iulia C

    O gramada de favorite ai luna asta 😀
    Inelul meu de logodna e format tot din 2 piese..si am starnit invidia fetelor imediat cand l-am primit..
    Sunt curioasa..tu cand folosesti uleiul de argan si cum?

    Reply
  3. world of leea

    wow ce preferate frumoase si apetisante! minunat inelusul cu pietre! 🙂

    Reply
  4. LittleD.

    Inelul si perechea de cercei in forma de asi sunt my favourites din your favourites :D. Inelul e absolut superb, iar cerceii foarte originali.
    Pupici

    Reply
  5. Federova

    @Blossoms: Da, ai dreptate…cutiuta nu mai exista :))…dar scrie pe spatele lui freshwater, asta e nuanta, nu mi-am dat seama :D. Modific imediat.:P

    @Iulia C: Ce dragut :P…pai il folosesc doar pentru ten, seara inainte de culcare, intind bine cateva picaturi si asta e tot ;))…Am postat despre el aici http://federova.blogspot.com/2011/04/pur-elixir-aragan-bio-my-love.html

    @world of leea: Multumesc!..si mie imi place inelusul f mult :P.

    @LittleD.: Cum suna “my favourites din your favourites”:)).Multumesc pentru comentariul la fel de original ca Asii mei ;)).

    Pup toate fetele!!!

    Reply
  6. Beauty Tested

    Ce frumos este setul acela vintage!

    Reply
  7. Federova

    Daaa, si mie imi place, de multe ori vreau sa-l port dar nu stiu cu ce ;))

    Reply

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *