My daily skin care routine …

Am primit o provocare acum o saptamana si ceva de la Cristina S. siii…. desi nu folosesc cine stie ce metode de ingrijire a fetei si nici creme/geluri/masti de nu te poti uita la ele din cauza pretului, am zis totusi s-o fac astazi…O sa fie postare gen jurnal mai pe scurt asa, la anul o sa ma uit sa vad diferentele…deci tot ajuta la ceva nu?! ;)).
In poza se afla muntele care il folosesc eu la intretinerea fetei momentan…nu va speriati, 5 tuburi sunt numai masti :).
Dimineata de obicei nu ma demachiez, doar ma spal pe fata cu apa si sapun Dove, apoi imi curat fata cu un tamponel imbibat cu lotiunea micelara Sebium de la Bioderma, dupa care urmeaza crema nutritiva de la Bioten.

Seara ma demachiez cu demachiantul tot Bioten. Apropo azi mi-am cumparat lotiunea micelara Sensibio de la Bioderma  pentru ca am tot vazut-o prin postarile voastre, m-am demachiat cu ea asta seara si am avut o usturime la ochiul stang…In rest a curatat foarte bine, chiar si rimelul, nu credeam ;)).
Dupa demachiere, seara, imi spal fata cu gelul scrub de la Nivea, Clean Deeper. Urmeaza lotiunea micelara, crema pentru pori dilatati Biopur de la Biotherm, despre care am scris intr-o postare anterioara, crema de ochii Verite – Estee Lauder (atat de mica, atat de scumpa :|), apoi  ma hidratez cu aceeasi crema de la Bioten…si ma mozolesc putin cu ulei de ricin pe gene si sprancene.

La 2-3 zile (cam des stiu) imi aplic masca pe fata…Colectia de masti de la Avon apartine dulapiorului din baie a lu` mami :D. Cam rar imi cumpar eu masti, aveam doar una de pozat dupa cum se vede…dar mami are grija sa aiba in dulap si pentru mine, destule. Le-am incercat pe toate si-mi plac. Nu stiu de ce are atatea, o fi fost vreo reducere la Avon? ;))
Pentru buze am doua balsamuri, unul cu aloe vera si unul “pink candy”, cu gust de bombon ;)). Unul sta in permanenta in geanta, altul la capul patului :P.

Nu am descris fiecare produs in parte pentru ca majoritatea le cunoasteti si nu are rost, dar daca va intereseaza ceva anume ma puteti intreba oricand. Raspund cu cea mai mare placere.

aaaa…Sa nu uit…din cand in cand folosesc crema de la DEESSE, Caviar line. Imi place, e foarte hidratanta, si-am spus din cand in cand pentru ca, caviarul este mai mult destinat prevenirii sau reducerii ridurilor. Si e ceva ce ma enerveaza la ea…In timpul cremuirii am obiceiul sa ma masez, e si normal nu?! Nu vreau doar sa-mi intind crema mecanic si gata…iar crema asta, pe obraji parca incepe sa se ia ca o masca exfolianta…doar daca insist eu cu masajul fetei.

A folosit cineva ceva de la Deesse? Sau Capra Nera? ;;)
pupix…

P.S.: Mai am cateva taguri de facut, urmeaza ;))

Comments (8)

  1. Andreea

    cica nu folosesti cine stie ce,da sigur ca da :))
    Te asteapta un tag la mine pe blog:
    http://bazardeimpresii.blogspot.com/2011/03/tag-in-imagini.html

    Nu am folosit inca nimic de la Deesse,de unde pot cumpara produse de-ale lor? Pe aici nu le-am vazut!Si mi-as fi dorit tare mult o crema antirid! Ce imi poti recomanda?
    Pupici!

    Reply
  2. Federova

    :)) Nu folosesc cine stie ce fatza de ce am mai vazut eu prin alte postari.
    Multumesc mult pt tag! 😛

    Sincer nu stiu de unde se pot cumpara, eu am primit cadou cateva produse anul trecut de la cineva care le avea direct din Elvetia. Dar la mine in oras cunosc o doamna cosmeticiana care e reprezentant Deesse, fica-sa e prietena mea buna..Si le tot lauda, dar vreau mai muulte opinii, d-asta intrebam… pentru ca nu-s asa ieftine totusi…si as vrea cate ceva, you know.. :|.
    Iar in legatura cu crema antirid, eu nu sunt in stare sa recomand ceva, nici nu ma pricep, am fost la un pas de furnica sa dau 200 de dolari pe un set minuscul de bunataturi La Prairie, noroc cu prietena mea care mi-a dat dupa cap si m-a scos afara in viteza :))…Nu stiu ce sa zic, cred ca ceva scump e si bun, dar sa nu exageram…incearca de la Clinique, Vichy, cam astea sunt laudate. Cateodata cad si prada reclamei, asta e…
    Te pup Andreea!

    Reply
  3. modniza

    OMG , multeeeee! si eu sunt victima reclamei.pupici

    Reply
  4. Cristina S

    Si pe mine m-ar interesa un catalog ceva cu produse Deesse,dar cautand pe google nu am gasit nimic interesant. La mama prietenului meu am vazut cateva creme Deesse,dar mereu uit sa o intreb de ele ~x(

    Reply
  5. Nixia

    Si eu am incercat mastile Avon, dar pt mine nu prea au rezultate 🙁 pup

    Reply
  6. Federova

    @modnitza: este inevitabil, doar pentru asta sunt reclamele, sa nefaca sa cumparam ;))…pupici

    @Cristina S.: In curand o sa vad un catalog cu produsele lor, au si cosmetice, in rest am auzit numai pareri de bine, dar tot nu m-au convins…:P

    Reply
  7. Anonymous

    Este foarte simplu sa intrii in posesia produselor DEESSE, Alive sau CAPRA NERA. Evident incepi sa consulti siteul oficial al companiei http://www.capranera.ro. Mai poti pe facebook sau youtube. Cat despre preturi. Da sunt destul de mari. Evident cine este interesat de calitatea produselor stie ce inseamna pretul. Apropo si eu am fost victima reclamelor, dar m-am lecuit. Am ajuns la concluzia ca cel mai bine este sa testez un produs inainte sa il cumpar.

    Reply
  8. Federova

    @Anonim: Am o prietena reprezentant DEESSE, Alive si CAPRA NERA, deci pot sa intru foarte uosr in posesia produselor, dar preturile sunt exagerate putin…Sunt de acord cu concluzia ta, dar nu intotdeauna ai ocazia sa testezi un produs inainte sa-l cumperi..eu asa le testez practic (pe majoritatea)…cumparandu-le :).

    Reply

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *