Tag: My makeup story

Ii multumesc Andreei ca s-a gandit la mine cu un tag dragut si-l onorez cu mare placere.

1. Ce varsta aveai cand ai inceput sa te machiezi?


Intrebarea asta imi aduce aminte de serbarea de sfarsit de an din clasa I cand m-a impopotonat mami in printesa, m-a rujat si mi-a dat cu blush. Am fost asa de incantata de mozoleala de pe fata mea ca abia deschideam gura sa vorbesc de frica sa nu se stearga rujuletul. Atunci a inceput totul, a fost un fel de momeala, ca apoi sa ma chinui sa devorez dulapurile mamei din baie, de cate ori ramaneam singurica acasa. Aveam boala pe rujuri si pantofii cu toc. Iar apoi am avut cateva scapari in clasele primare si la liceu, din ce in ce mai multe. Nu mi-as fi amintit de toate astea daca nu mi-ar fi cauzat probleme cu profesorii, cum as putea sa uit cand m-a trimis diriga la baie sa-mi sterg unghiile, iar eu am stat acolo ore in sir panicata pentru ca stiam ca nu functioneaza cu apa, a fost cosmar. :))

2. Cum ai devenit pasionata de make-up?


Nu as putea sa spun ca sunt pasionata pentru ca nu am colectie de produse, de obicei imi cumpar strictul necesar, ma intind doar la farduri si gloss-uri. Deci mica pasiune a inceput de cand eram mica,o contributie a avut-o mami, care a fost intotdeauna cocheta si nici acum la 48 de ani nu-i lipseste strictul din geanta, in materie de make-up, spun din geanta pentru ca nu pleaca nicaieri fara ele, ca si mine. Iar aceasta mica pasiune s-a intretinut de-a lungul timpului si se amplifica de cand sunt aici pe blog, dar raman la stagiul initial, in sensul ca adun informatii/ noutati/ trucuri, etc pentru a le practica doar pe mine.


3. Care sunt cateva din firmele tale preferate?


Nu am firme preferate ci produse preferate, nu cred ca exista firma care sa aiba bun si de succes orice produs de make-up scos pe piata. Imi place trusa de la Bobbi Brown, un singur fard care il am de la M.A.C., fondul de ten de la Max Factor, pudra Alix Avien, rimelul Telescopic L`Oreal, glossul de la Guerlain. Cam astea ma coafeaza momentan. ;))


4. Ce inseamna make-up-ul pentru tine?


E ceva esential atunci cand vreau sa ies in evidenta, sa ascund o imperfectiune, sa etalez un talent (mai putin) sau pur si simplu sa ma simt mai frumoasa. Mi se pare o prostie sa crezi ca nu e nevoie de make-up cand nu exista cos, rid, sau alta imperfectiune. Pe mine chiar ma schimba orice mozoleaza pusa pe fata, orice puncticel.


5. Daca ai putea sa porti doar 4 produse pe fata, care ar fi acestea?


Se stie…fond de ten, rimel, blush, gloss.


6. Ce-ti place cel mai mult la make-up?


Ca pune in evidenta ce avem noi mai frumos sau mai urat, depinde cum e aplicat si asta cred ca e cel mai important.


7. Care este parerea ta in legatura cu firmele low-end vs. cele high-end?


Hmmm, nu intotdeauna ce e scump e si bun sau ce e ieftin e si prost. Spun asta din proprie experienta. Dar daca mi-as permite as incerca multe chestii high-end din curiozitate. As incepe cu crema de ochii sau fondul de ten  La prairie, yumiiii..:D


8. Ce sfat ai da unui incepator?

 Chiar s-a intamplat recent sa fiu nevoita sa-mi sfatuiesc o prietena, nu se prea pricepe cu mozolitul pe fata dar intentioneaza sa faca cursuri de make-up artist si cand e vorba de asta lucrurile sunt deja mai serioase. Tutorialele ajuta foarte mult, produse ieftine la inceput si practica pe alte persoane. Iar daca ar fi vorba de un incepator gen “eu”, care nu viseaza la cariera din asta, cred ca i-as spune : “Machiaza-te singura zi de zi in fata oglinzii pana iti iese ceva, asa vezi ce ti se potriveste si ce nu, asa se formeaza mana”.


9. Ce make-up trend n-ai reusit nicioada sa intelegi?


Pfiuuuu…nu e doar unul. Sprancenele lipsa, sprancenele fluffy (gen Albulescu), sprancenele arcuite facute din creion negruuuu sau facute din tatuaj si genele false din pene, yacs.


10. Ce crezi despre comunitatea de beauty de pe Youtube/Blogspot?


Cred ca isi merita banii cine le-a inventat. :)) Asa mai reusesc si eu sa-mi omor timpul, neavand un job ma ajuta foarte mult sa ma rup de realitate, sa uit de micile probleme ale vietii, sa-mi creez lumea mea de basm in care pot sa-mi cladesc si castele daca vreau. ;))
Am invatat foarte multe chestii noi si utile de cand sunt pe blog si asta ma bucura, sper doar sa am timpul si rabdarea necesara sa tin pasul cu voi, macar sa citesc ce e nou.


Nu stiu pe cine sa taguiesc, am vazut ca circula destul de bine si repede, dar daca scapa cineva si-i place, sa-l preia cu tupeu.
Upsss, mi s-au daramat castelele de nisip, am fugit…pupicei..





Comments (3)

  1. SWEET CRAZY LOLLIPOP

    Facem schimb de mame ? :)))

    Reply
  2. Federova

    Tare asta :))
    Daca m-ai fi intrebat pe vremea liceului ti-as fi zis daaaa, cu cea mai mare placere, dar acum ca sunt si eu mai matura si imi permit mai multe cu ea, altfel discutam, deci nu :D.

    Reply
  3. SWEET CRAZY LOLLIPOP

    😀 am pierdut si ocazia asta! :))

    Reply

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *