Spalare/demacheiere de… 30$




Chiar nu am realizat cat de importanta poate fi demachierea, asta se intampla in vremea adolescentei cand existau seri pline de lene in care adormeam cum nu as putea sa mai dorm acum, machiata.
Iar atunci nu urmaream ingredientele, firma, pretul, eficienta, etc, important era sa fie cat mai flexibil, usor de carat si de folosit. Ce foloseam? Servetelele demachiante care le recomand doar in calatorii si poate nici acolo…Cele de la Nivea erau preferatele mele.Yacs..





 Si nici acum nu respect regulile cum trebuie. Demachierea nu e o procedura ce trebuie facuta doar la sfarsitul zilei, asa cum fac eu , specialistii spun ca trebuie atat dimineata cat si seara. Atat pe un ten machiat cat si nemachiat. Greu domne!



Sa trecem la subiect….

Christian Dior Moussante Rinse-off Cleansig Foam s-a lipit de mine intr-o zi cu cateva luni in urma, cand mi-a scapat mana in buzunar si am avut tupeul sa-l cumpar. Nu stiu daca a fost fita sau moft, fiind fana J`adore si Forever and ever Dior, am zis sa incerc si altceva de la ei.  Poate ca nu as fi facut prostioara asta daca pretul ar fi fost exprimat in lei. Asta nu inseamna ca nu si-a meritat banii, dar totusi…am exagerat, cred ca nu am realizat pe moment, am uitat sa fac diferenta dintre demachiant si parfum, a fost deajuns Dior.
Ei bine, sincer chiar am ramas impresionata, nu doar multumita de el. S-a intamplat ca pielea mea sa ramana fresh, proaspata si foarte fina, cu un finisaj mat si natural fara nevoie de hidratare. Este o lotiune spumanta dar este spuma cremoasa, nu spumoasa. Mi-a prins bine pentru ca eu am prostul obicei ca dupa demachiere sa ma spal pe fata cu sapun, iar dupa aceasta chiar nu mai e nevoie. Textura este ca o crema laptoasa de tip gel care devine spumoasa in timpul aplicarii pe fata umeda. Desi este foarte scumpa, trebuie luat in considerare ca este nevoie doar  de o cantitate ca a boboului de mazare pentru a acoperi intreaga fata. Si nu am avut niciodata probleme cu resturi de machiaj, cu alte demachiante ma luptam cu rimelul ceva mai mult. Mirosul este fabulos, tipic lui Dior, parfum floral, extract ce ceai alb, este pentru toate tipurile de ten si nu usuca pielea, o lasa perfect curata. Iar senzatie de piele fina pe care o simteam la final e ceva rar la mine, doar dupa o masca faciala e posibila. Daca l-as mai cumpara? NU, este prea scump. Inca nu mi s-a terminat pentru ca folosesc si alte demachiante in paralel si mai trag de el cat merge. Si are si un design placut, simplu, iar capacul este rigid, nu exista posibilitatea desfacerii lui prin bagaje in nici un caz.

Pret:30 $

Ce as mai cumpara si mi-a placut foarte mult?


Clinique makeup remover  cu un pret la fel de piperat, dar m-as sacrifica. Nu este cremos, foarte bland cu tenul, in special cu ochii, inmoaie  rimelul si-l decoleaza fantastic de repede, iar eu am de munca cu rimelul de obicei, pentru ca obisnuiesc sa-mi dau o tona pe gene. Nu roseste pielea, nu irita, hidrateaza foarte bine, este ideal pentru persoanele care poarta lentile de contact. La mine nu este cazul. Nu are miros si singurul dezavantaj este ca lasa fata putin uleioasa si e musai o clatire cu apa dupa. Il recomand. 

Pret :70 Ron





Ce mi-am cumparat ultima data?


Elmiplant, lapte demachiant. Nu-mi place, dar il folosesc. Face cam tot ce face un alt demachiant obisnuit. 

Ce spun ei?

Curata eficient tenul cu un cockatil reconfortant si ingrediente active naturale. Bucura-te de beneficile Nectarului de gutuie. Un ingredient care mentine echilibrul optim de hdratare a pielii. Intretine frumusetea pielii cu Vitamina E, un eficient agent antioxidant cunoscut pentru proprietatile sale reparatoare.


Ce spun eu? Pe mine personal nu ma mai atrag demachiantele tip lapte, crema. Laptele demachiant se imbibeaza cu usurinta in tamponul de vata si face ca demachierea sa dureze mai mult si sa fie mai dificila. Avantajul acestuia este ca nu contine parabeni si parafine. Si are si un miros placut.

Pret: 14 Ron

Concluzie:
“Dai un ban, dar merita”.


Voi ce tip de demachiant preferati?

Comment (1)

  1. Andreea

    Ai un tag la mine pe blog,daca doresti sa il preiei.Tag: My makeup story
    Pup!

    Reply

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *