DETOXIFYING SALT SCRUB

Cum mi-am terminat ziua de azi……

 ….in cada cu spumita, la lumina lumanarii parfumate si masaj cu cea mai grozava sare. Nu am descoperit-o eu, nu mi-am cumparat-o eu, a fost cadou de la o prietena, de care recunosc, ca nu am fost prea incantata. Pana am folosit-o.
Nu am gasit laude in cautarea mea pe google despre ea, dar m-am multumit cu site-ul care era pe cutia ei si inca un altul, care m-a atras prin slide-ul de poze unde se vad produse  de vanat, pe rafturi. Movaliul ala ma inebuneste, doar ca imi aduce aminte de cutia sarii, nu ca mi-ar placea culoarea aia in mod special. 

Ce spun ei despre ea:

„Acest picant si revigorant amestec de saruri minerale marine, bogate si purificate in uleiuri esentiale, ajuta la remprospatarea si revigorarea corpului dumneavoastra. Efectul de curatare al grapfruitului, al stimulari chiparosului  si efectul racoros al eucaliptului, toate lucreaza intr-o armonie ca sa lase sistemul re-energizat si reinoit. Atunci cand sunt combinate cu un masaj bland, ingredientele marine si plantele stimuleaza sistemul limfatic al corpului, drenajul si circulatia ajutand astfel la viteza de eliminare a toxinelor din organism.” (Nu stiu cat de bine am tradus,nu ma injurati :D)

Ce spun eu :

Nu stiu cat de bogate or fi sarurile alea minerale sau naturale din mare (asa scrie pe ea) , dar exfoliante sunt sigur. E sare doar. Ce-mi place mie cel mai mult la ea? Ca nu e simpla, si nici foarte dura, ci in ulei, iar amestecul  ala de uleiuri de grapfruit, rozmarin, eucalipt si alte uleiuri profund hidratante de migdale dulci, floarea-soarelui si nuca de cocos, e amestecul ideal, cred ca predomina mai mult eucaliptul care ma coafeaza intr-un mare fel fantastic. O folosesc la zile mari, odata la o saptamana-doua chiar, nu ca nu-mi place, dar mai am putin din ea, asa ca ma straduiesc cu greu sa-i prelungesc zilele printre bunataturile mele.Imi place.
Ingrediente:

Clorură de sodiu, Maris Sal (Marea Sărată), Prunus dulcis Amygdalus (migdale dulci), ulei de Helianthus annuus (floarea soarelui) seminţe oleaginoase, Cocos nucifera (nucă de cocos) Oil, Parfum (Parfum), geraniol, Citronellol, limonen, linalool, tocoferol. (google translate)

Nu folosesc manusa sau altceva, musc cu degetelele din ea si-mi masez pielea fericita. Efectul wow care l-am remarcat eu, e la final, dupa ce ma clatesc bine de ea si ma bag in capotel, observ ca pielea chiar se simte tonifiata, nu necesita alte operatiuni de hidratare gen ulei sau lapte de corp. Ramane uleioasa delicat si parfumata exotic, tinand cont de faptul ca eu am pielea uscata, in special in zona decolteului si de la genunchi in jos.
Siiii….ca tot am mentionat atat de uleiuri, cel din imagine e din aceeasi gama, are ACELASI miros ucigator, cu care am facut cunostinta si cam atat. Nu il am, desi mi-l doresc foooarte mult, pentru miros.

Iar lumanarica o am si pe ea, arde de cate ori am chef de ea si ma prefac ca sunt romantica [chiar sunt ;))] , are o aroma apropiata oarecum de cea a sarii  (grapfruit si eucalipt) si are un fel de capac din lemn pentru mentinerea ei.
Pret: 30 lire ,700 g (am vazut pretul pe site-ul oficial de Uk,a fost primita cadou,cumparata din Londra, eu personal n-as da banii astia pe o sare…biineee, poate da, daca as fi stiut mirosul dinainte :D)

Comments (4)

  1. larisa_cristina

    m-ai omorat cu pretul! 🙂 …dar in rest pare perfecta pt mine. visul meu: sa nu mai fie nevoie sa ma dau cu creme-lotiuni dupa ce ies din dus!

    Reply
  2. mint

    Am vazut si la Sabon genul asta de exfoliante, la preturi mai rezonabile:P

    Reply
  3. Andreea

    M-ai ucis instant cand am citit pretul.Oricata r fi de buna exista saruri de la Manufaktura cu 5 euro aici ,poate in Ro sunt 10 euro dar tot ies mai ieftin 😛
    Adevarul adevarat e ca niciodata nu stii cand te apuca si dai o extra suma de bani pe un produs care initial ai fi spus ca nu merita acei bani alocati.
    Acum m-ai facut super curioasa de mirosul ei 😛

    Reply
  4. Federova

    @larisa-cristina, da, chiar nu mai e nevoie de hidratare, daaar, am uitat sa specific, doar in cazul in care nu folosesti alt produs pentru curatarea pielii dupa folosirea sarii, sapun, gel de dus, etc.Eu o folosesc dupa intotdeauna, asa ramane si uleiul si mirosul pe piele.

    @mint, te cred, si daca o sa-mi cumpar eu ceva, mai ieftin sigur, tot combinatia asta de uleiuri o sa caut :D.

    @Andreea, stiu, si pe mine m-a ucis, bine ca nu e singura sare din lume, iar mirosul chiar e mirobolant ;)), foarte putin mentolat, nu te gandi la eucaliptul ala care se simte in pastilele de gat de la farmacie (care nu le suport),e combinatia de uleiuri aromate care merita banutii :))

    Reply

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *